“Everyday Amazing”: Γνωρίστε τις Μούσες της καθημερινότητας από την Esprit

Η ESPRIT λανσάρει με μια νέα εκστρατεία “Everyday Amazing” προβάλλοντας επτά μοναδικές γυναίκες με εξαιρετικές ιστορίες, που δεν είναι μοντέλα, αλλά πρότυπα ζωής : αυθεντικές , μοναδικές και υπέροχες κάθε μέρα.

Το κρεμ πλεκτό φόρεμα της Malin Elmlid μοιάζει σαν να το φορούσε πριν μπει στο στούντιο : κομψό, απλό, φυσικό. Όχι σαν ένα ρούχο που της διάλεξε ο στυλίστας. Η όμορφη ξανθιά γυναίκα σταυρώνει κομψά τα χέρια της και μας

χαμογελά ενώ τα φώτα τα φλας και ο φακός της φωτογραφικής μηχανής είναι όλα στραμμένα πάνω της. Είναι απλώς μια ακόμα φωτογράφιση μόδας? Όχι ακριβώς. Η πανέμορφη γυναίκα που ποζάρει στον φωτογράφο χαλαρά ,άνετα και κομψά, δεν είναι μοντέλο. Είναι η Σουηδή ιδρυτής της πρωτοβουλίας με έδρα το Βερολίνο ”ανταλλαγή ψωμιού ”. Και μία από τις επτά γυναίκες, που η ESPRIT έχειεπιλέξει να είναι οι πρωταγωνίστριες της νέας Φθινοπωρινής της εκστρατείας που έρχεται να γεφυρώσει το παρόν με το παρελθόν της χρησιμοποιώντας και πάλι όπως στο παρελθόν πραγματικούς ανθρώπους στις διαφημιστικές της καμπάνιες.

Δεν υπάρχουν μοντέλα, αλλά μούσες: Αυτή είναι η μοναδική ιδέα πίσω από την “Everyday Amazing” που λανσάρεται διεθνώς τον Σεπτέμβριο και θα επικεντρωθεί στα ψηφιακά μέσα. Πρόκειται για μόδα, σχετικά με τις νέες τάσεις του Φθινοπώρου & του Χειμώνα, ναι, αλλά υπάρχει και κάτι περισσότερο. Αυτή η καμπάνια αποδεικνύει ότι το στιλ ESPRIT είναι μέρος της ζωής κάθε γυναίκας. Κάθε γυναίκα μπορεί να είναι καταπληκτική κάθε μέρα.

Για να βρει τις Μούσες της, η ESPRIT έψαξε ανάμεσα σε πραγματικές γυναίκες με συναρπαστικές ιστορίες ζωής σε όλο τον κόσμο. Αναζήτησε αυτές που ξεχωρίζουν λόγω της ζωντάνιας τους, των οραμάτων τους και της ικανότητάς τους να εμπνέουν. Η Malin Elmlid και η ιδέα της να εμπορεύεται με αντάλλαγμα οργανικό φρεσκοψημένο ψωμί για άλλα αγαθά αντί χρημάτων –υπέροχη ! Η Ella Woodward από το Λονδίνο και το δημοφιλές blog της ”Deliciously Ella“ με θεματολογία τη διατροφή και την υγεία, περιγράφοντας τον τρόπο ζωής που άλλαξε τη ζωή της μετά από μια εξουθενωτική ασθένεια – εξαιρετική ! Η Βερολινέζα φωτογράφος , δασκάλα γιόγκα και μητέρα Nela König – ένα εντυπωσιακό παράδειγμα εξισορρόπησης της εργασίας και της οικογενειακής ζωής. Η Παριζιάνα επιχειρηματίας και interior designer Gesa Hansen που ποτέ δεν ξεμένει από καινοτόμες ιδέες- τόσο ενθαρρυντικό πρότυπο. Η στυλίστρια από την Φρανκφούρτη, και παράλληλα αυτοδίδακτη φωτογράφος που γνωρίζει όλα τα μυστικά της πόλης Nada Lottermann – πολυτάλαντη. Η Αυστριακή τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Anna F. – με ενέργεια που απογειώνει. Η style icon και πρωτοπόρος Christina Dean ιδρυτής της Redress με εδρα το Hongkong, μια οργάνωση που προωθεί τη βιώσιμη μόδα και τη συνειδητή κατανάλωση – απλά καταπληκτική. Η ατομικότητα είναι το κλειδί για αυτήν τη νέα καμπάνια. Έτσι, οι επτά Μούσες της ESPRIT κλήθηκαν να επιλέξουν οι ίδιες το αγαπημένο τους look, από τη συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας, για την φωτογράφισή τους Οι Ella, Malin, Nela και Gesa παρουσιάζουν τα πλεκτά της συλλογής : το φόρεμα ζιβάγκο σε αποχρώσεις άσπρου-κρεμ, το ναυτικό ριγέ πουλόβερ και τα ζεστά πλεκτά με πλεξίδες. Στη συνέχεια τον Οκτώβριο η Christina, ,η Nada και η Anna θα μας παρουσιάσουν τα μπουφάν και τα παλτό.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Esprit, καθημερινότητα, μούσες, “Everyday Amazing”

Keywords
Τυχαία Θέματα