Τα 7 μυστικά του στιλ της Kate Moss

Μπορεί να μην ανήκει στην κατηγορία των πρωτοεμφανιζόμενων μοντέλων, συνεχίζει όμως να μας απασχολεί δεκαετίες μετά το ντεμπούτο της, αφού το μοναδικό της στιλ και η grande προσωπικότητά της δε μοιάζουν να θέλουν να αποσυρθούν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σταθερή αξία στον χώρο του modelling, αποτελεί στιλιστική αναφορά και μας προσφέρει ατέλειωτη έμπνευση σε κάθε της εμφάνιση. Η Kate Moss θεωρείται δικαιωματικά η βασίλισσα του streetstyle κι εμείς έχουμε επιλέξει τα 7 στοιχεία του look της που μπορείτε να αντιγράψετε.

1

ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ίσως το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε το όνομά της. Η Kate Moss και τα skinny παντελόνια διατηρούν μια σχέση λατρείας και όχι άδικα, αφού η σιλουέτα της μπορεί και τα υποστηρίζει άψογα. Πρόκειται άλλωστε για τη γυναίκα που εισήγαγε τον όρο skinny chic στον κόσμο της μόδας, κάτι που μπορεί να κατακρίθηκε, δεν παύει όμως να αποτελεί στιλιστικό της trademark.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αγαπάει το δέρμα σε όλες τις εκδοχές του γι’ αυτό και ένα leather jacket δε λείπει σχεδόν ποτέ από τις εμφανίσεις της. Συχνά μάλιστα επιλέγει να το συνδυάσει και με δερμάτινα αξεσουάρ, κάνοντας το look της να δείχνει ακόμα πιο chic.

Δείτε περισσότερα Galleries

O πιο εύκολος τρόπος να κάνετε το outfit σας να δείξει πιο αριστοκρατικό στη στιγμή δεν είναι άλλος από τη γούνα (πάντα faux). H Kate Moss λατρεύει το συγκεκριμένο item και το επιλέγει είτε σε μορφή αμάνικου jacket είτε σε κανονικό παλτό, δίνοντας μια classy νότα ακόμα και στο πιο casual σύνολο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα blazer που εφαρμόζει σωστά στον σωματότυπό μας είναι το κομμάτι-κλειδί για να δώσουμε έναν πιο professional τόνο σε οποιοδήποτε σύνολο. Ιδανική επιλογή για interviews και επαγγελματικές συναντήσεις αλλά και για πιο βραδινές εξόδους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Wild και sexy, το leopard print είναι ακόμη ένα αγαπημένο στοιχείο που ενσωματώνει στις streetstyle εμφανίσεις της. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο μοτίβο το οποίο μπορεί εύκολα να μας «προδώσει» εάν δεν το συνδυάσουμε σωστά, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει στην περίπτωση της Kate η οποία μπορεί και το υποστηρίζει ακόμα και στα πρωινά της outfits.

Δείτε περισσότερα Galleries

To total black είναι ίσως η πιο διαχρονικά κομψή επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Εάν θέλετε, εμπνευστείτε από το παράδειγμα της Kate και συνδυάστε το με ένα αξεσουάρ σε έντονο χρώμα, το οποίο θα «σπάσει» τον dark χαρακτήρα του outfit και θα δώσει ένα έξτρα twist.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα bomber jacket μπορεί να δώσει έναν πιο χαλαρό και cool χαρακτήρα στο ντύσιμό σας, ειδικά αν το επιλέξετε σε μια ενδιαφέρουσα απόχρωση, όπως η Kate. Συνδυάστε το με ένα πουκάμισο για ένα απρόσμενο αλλά αρμονικό mix & match που θα τραβήξει την προσοχή.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: blazer, kate Moss, skinny jeans, streetstyle, μοντέλο

Keywords
Τυχαία Θέματα