Τα 5 makeup trends που θα κυριαρχήσουν το 2016

Είναι περίοδος εκπτώσεων, επομένως ιδανική για να κάνουμε μερικές beauty επενδύσεις. Το ζήτημα είναι πάνω σε τι! Όσον αφορά στα καλλυντικά ξέρω καλά ότι οι περισσότερες θα τρέξουν να πάρουν το αγαπημένο τους άρωμα και σίγουρα την ενυδατική τους κρέμα. Αν όμως είστε διατεθειμένες να σπαταλήσετε λίγα χρήματα παραπάνω ή απλά έχετε εφοδιαστεί με τα βασικά και δεν σας χρειάζονται, τότε προτείνω να ρίξετε μία ματιά στα makeup trends του 2016 και να οργανώσετε

τις αγορές με βάση τι σας λείπει ή τι είναι αυτό που θα θέλατε να προσθέσετε στο νεσεσέρ σας.

The top 5 list:

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

No makeup look: Το έχουμε ήδη γνωρίσει και το 2016 θα το λατρέψουμε. Η φυσική λάμψη και το καθαρό πρόσωπο αναμφίβολα θα μονοπωλήσουν το everyday makeup.

Δείτε περισσότερα Galleries

Terracotta cheeks! Τα ελαφρώς ηλιοκαμένα ζυγωματικά θα πάρουν τη θέση του total bronze makeup. Ουσιαστικά πρόκειται για μία πιο φυσική του εκδοχή που θα τονίζει τις γωνίες του προσώπου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Glitter-metallic makeup. Η λάμψη είναι δεδομένη το 2016 και η makeup artists μας έχουν δώσει πολλές εναλλακτικές, διακριτικές ή όχι, για να μπορούμε εύκολα να το υιοθετήσουμε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Glossy lips για ακαταμάχητα χείλη. Όχι μεγάλη ποσότητα gloss όμως! Μόνο όσο χρειάζεται για να είναι λαμπερά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Bold lips: Ένα trend που βρίσκω θηλυκό και sexy. Δημιουργήστε μία καθαρή βάση, τονίστε ελαφρώς τα μάτια με mascara και περάστε στα χείλη το αγαπημένο σας χρώμα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: bold lips, glitter, makeup trends 2016, metallic makeup, no makeup look, μακιγιάζ

Stay tuned για περισσότερες λεπτομέρειες!

Keywords
Τυχαία Θέματα