Γιατί ο Tom Ford εξακολουθεί να μας γοητεύει;

Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί για τη δουλειά, την επιρροή, τα λάθη αλλά και τις πολλές φορές προκλητική φρασεολογία του Αμερικάνου σχεδιαστή που έκανε το ξεκίνημά του πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, αναβιώνοντας τον οίκο Gucci το 1990. Από το 1994 και μετά, ο Tom Ford έγινε το αγαπημένο παιδί της μόδας, αφού με τις δημιουργίες του για τον ιταλικό οίκο, καθώς και για τον Yves Saint Laurent

σε ρόλο καλλιτεχνικού διευθυντή, κατάφερε να τον μεταμορφώσει σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο κερδοφόρα luxury brands στο κόσμο.

Διοικώντας τη δική του αυτοκρατορία από το 2005, ο Tom Ford έχει πλέον αποδείξει πως γνωρίζει καλά τη τέχνη του να σαγηνεύει μια γυναίκα. Και αυτό φαίνεται τόσο μέσα από τη collection του για τη σεζόν A/W 2015 όσο και από τις καλύτερες στιγμές του στις διεθνείς πασαρέλες. Αν και η μαεστρία του στη δημιουργία του tailored γυναικείου κοστουμιού αγγίζει τα όρια της τελειότητας, τα βραδινά φορέματα που παρουσίασε στη χειμερινή του συλλογή, εμπνευσμένα από τα ψυχεδελικά 70s και το επιβλητικό βικτοριανό στυλ, είχαν έντονη τη sexy glam αισθητική στην οποία μας έχει συνηθίσει ο εκπληκτικός κύριος Ford! Γούνες, έμφαση στο denim στοιχείο, oversized μανίκια, διαφάνειες και κρόσσια συνυπήρχαν αρμονικά με optical prints σε έντονες αποχρώσεις.

Στην ίδια λογική, της σαγήνης και του μυστηρίου δημιουργήθηκε και το γυναικείο άρωμα Noir Pour Femme. Έντονο και ταυτόχρονα γλυκό, οι νότες από άνθη πορτοκαλιού, γιασεμί, Indian kulfi, ginger και rose absolute, βανίλια Μαδαγασκάρης και Αυστραλιανό σανδαλόξυλο, συνθέτουν ένα άρωμα που θυμίζει την αίσθηση του βελούδου.

Γοητευτικό, sexy και άκρως θηλυκό, το Noir Pour Femme έχει δημιουργηθεί ειδικά για τη γυναίκα που εκπροσωπεί ο Tom Ford, αυτή που «έχει τη δική της αίσθηση του στυλ και ξέρει καλά τον εαυτό της».

Keywords
Τυχαία Θέματα