Πως έχασε κιλά η Khloe Kardashian

Οι διασημότητες έχουν γίνει γνωστοί για τις ακραίες δίαιτες που ακολουθούν και για τις ατελείωτες ώρες που περνούν στα γυμναστήρια. Αλλά, ενώ αρκετοί αστέρες πάνε σε μη βιώσιμα άκρα, για να χάσουν κιλά, άλλοι έχουν πραγματικά καταλάβει πώς να ζήσουν μια ισορροπημένη και υγιής ζωή. Ένα παράδειγμα είναι η Khloe Kardashian, η οποία έχασε τα κιλά που ήθελε, μέσα σε ένα έτος, και όχι σε ένα μήνα. Διότι δεν ήταν πρόθυμη να εγκαταλείψει όλες τις τροφές, που αγαπούσε. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια αργή

πρόοδο, αλλά όσοι χάνουν τα κιλά με φυσιολογικό ρυθμό, στο τέλος θα χάσουν περισσότερο βάρος, από εκείνους που ακολουθούν αυστηρές δίαιτες.

Σε συνέντευξή της η Khloe Kardashian δήλωσε ότι «Αν ακολουθούσα μια αυστηρή διατροφή, θα έχανα βάρος γρηγορότερα, αλλά δεν θέλω να καταπιεστώ » Επίσης, πρόσθεσε, ότι αγαπάει το φαγητό, και της αρέσει να τρώει με την οικογένεια και με τους φίλους της. Προτιμάει, άρα, να χάσει τα κιλά με αργό ρυθμό, αλλά ταυτόχρονα να το διασκεδάζει.

Η Khloe Kardashian ακολούθησε μια έξυπνη στρατηγική, διότι οι έρευνες δείχνουν, ότι όσοι θέλουν να διατηρήσουν ένα υγιές βάρος ή να χάσουν κιλά με έναν τρόπο που να είναι βιώσιμος, είναι απαραίτητο να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Επίσης, πρέπει να έχουν μια διατροφή, που να είναι εύκολο να διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πηγή: www.womenshealthmag.com

Keywords
Τυχαία Θέματα