Πολύτιμα tips για μικρά μπάνια

Ο περιορισμένος χώρος σε ένα μικρό μπάνιο μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε θέματα τάξης και οργάνωσης, καθώς προκύπτουν ερωτηματικά για το που μπορούν να τοποθετηθούν οι πετσέτες, τα απορρυπαντικά, οι καλλυντικές κρέμες και πολλά ακόμα αντικείμενα, που δεν γίνεται να λείπουν από αυτό. Φυσικά και δεν μπορείτε να κάνετε «εκπτώσεις» στα απαραίτητα, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει λύση. Τα κυριότερα «όπλα» που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε

αυτές τις περιπτώσεις, είναι τα ράφια στους τοίχους και τα ντουλάπια σας. Θα διαπιστώσετε αμέσως ότι η όψη του μπάνιου σας θα αλλάξει ριζικά εκπέμποντας την απαραίτητη ηρεμία που προστάζει ο χώρος. Δείτε μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε το μπάνιο σας.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Μικρό αλλά καλά οργανωμένο, το συγκεκριμένο μπάνιο «κερδίζει»έδαφος ε τα πρακτικά του έπιπλα. Τα ράφια στον τοίχο αποτελούν την πιο έξυπνη λύση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν τα ντουλάπια δε βοηθούν και δεν υπάρχει η δυνατότητα για να προσθέσετε ράφια, μπορείτε να κρεμάσετε τα συγκεκριμένα mini καλάθια που ενώνονται με ένα δίχτυ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το design παίζει σημαντικό ρόλο σε έναν μικρό χώρο. Εδώ στον τοίχο που διαχωρίζει την ντουζιέρα από τον νιπτήρα, έχουν σχεδιαστεί εσοχές για να τοποθετούνται οι πετσέτες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ακόμη μία έξυπνη λύση με vintage χαρακτήρα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τον νιπτήρα είναι πολύτιμος.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα «κρυφό» συρτάρι κάτω από τον νιπτήρα είναι το σημείο όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα απορρυπαντικά σας χωρίς να χαλάνε την αισθητική του χώρου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το σημείο πάνω από την πόρτα πολλές φορές κακώς μένει ανεκμετάλλευτο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα έπιπλο παράλληλο με τον τοίχο είναι μία από τις ιδανικότερες λύσεις για αποθήκευση των απαραίτητων αντικειμένων.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ακόμα και η πόρτα του μπάνιου μπορεί να φανεί χρήσιμη.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: tips, μικρό, μπάνιο, χώρος

Keywords
Τυχαία Θέματα