Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Γιώργο Πανόπουλο από 27/06 έως 3/07

Διαβάστε τις προβλέψεις του Γιώργου Πανόπουλου από 27/06 έως 3/07.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να ανήκεις στους Κριούς που το σεξ αποτελεί προτεραιότητα και σε έχει συνεχώς σε επιφυλακή. Μπορεί να είσαι μονογαμικός και αυτό που κερδίζεις σε αφοσίωση να το χάνεις σε πάθος. Ίσως ανήκεις σε αυτούς που ενδιαφέρονται αν το κάνουν οι άλλοι ή πώς το κάνουν οι άλλοι. Είτε ρέπεις στην ακολασία (τι λέξη!) είτε απέχεις, το σεξ για έναν Κριό μπορεί να είναι εμμονή.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε
περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Ναι, ο Άρης ανάδρομος στον Σκορπιό (από τέλη Μαΐου μέχρι τις 30/6, που γυρίζει σε ορθή πορεία) ήταν δύσκολος, κατά στιγμές αφόρητος και σίγουρα αποπροσανατολιστικός σε ό,τι αφορά τη συντροφική ζωή ή κάποια σημαντική σχέση, ή την επαγγελματική ζωή, ή ακόμα και τη σχέση σου με το μεγάλο κόσμο. Τα προβλήματα στις σχέσεις ασφαλώς και δεν εξαφανίζονται με την ορθή πορεία του Άρη, αλλά αν υπάρχουν γίνονται συγκεκριμένα, δεν είναι ρευστά κι είναι περισσότερο διαχειρίσιμα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι ευφυής. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Μπορείς να σκεφτείς τους πιο γρήγορους τρόπους για να επικοινωνήσεις με τους άλλους. Η ταχύτητα και η ανησυχία διαποτίζουν τη δίδυμη προσωπικότητά σου. Η διάρκεια της προσοχής σου γίνεται όλο και μικρότερη και η δίψα σου για το καινούργιο πολεμάει την πείνα σου για διάρκεια. Τους τελευταίους μήνες καλείσαι να ισορροπήσεις καινούργιο και διάρκεια, ελευθερία κινήσεων με δέσμευση, επιλογές με ευθύνες και υποχρεώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τρία καλά νέα με τη μία: 1) Εάν αισθάνθηκες τον προηγούμενο καιρό αόρατος/η, ότι σε παραμελούν, ή ακόμα ότι σε αγνοούν, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είσαι παρών/παρούσα, η δημοφιλία σου ανεβαίνει, δείχνεις ομορφότερος/η, παίρνεις περισσότερες προσκλήσεις για εξόδους, υπάρχει καλή διάθεση και, ναι, ναι, αρέσεις. 2) Ο Ερμής στον Καρκίνο (30/6 – 14/7) επιταχύνει την καθημερινότητα – καλή εποχή για επαγγελματικές δοσοληψίες, συζητήσεις, αναζήτηση δουλειάς και γραφειοκρατικής διεκπεραίωσης.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Αφού για πέντε σχεδόν εβδομάδες με τον Άρη ανάδρομο στον Σκορπιό είναι πιθανόν να μπήκες πολλές φορές στο τρενάκι του τρόμου που έκανε στάσεις στη δυσφορία, στην απογοήτευση, στο κάτι μου φταίει, στο όλοι μου φταίνε, στο τι θα κάνω με την ερωτική/οικογενειακή/επαγγελματική μου ζωή, τι έχουν γίνει τα όνειρα και οι στόχοι μου, ο Άρης γυρίζει στις 30/6 σε ορθή πορεία και το τρενάκι αρχίζει να κόβει ταχύτητα. Φυσικά και βαρέθηκες να γυρνάς με ένα σύννεφο πάνω από το κεφάλι σου ή μέσα σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεμπλοκάροντας ο τομέας της επικοινωνίας με την επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό σε ορθή πορεία (από 30/6) σου ανοίγει η όρεξη για συναντήσεις, για να δεις πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις, για να κλείσεις εργασιακά ραντεβού, για να ξαναπάρει μπροστά η καθημερινότητά σου που είχε κολλήσει. Τώρα μπορείς να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου, να τρέξεις ό,τι είχε βραχυκυκλώσει, να κάνεις μία δύο σοβαρές συζητήσεις και να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Το οικονομικό είναι θέμα – και συνεχίζει να είναι θέμα αιχμής ακόμα και με την επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό σε ορθή πορεία (από 30/6). Μόνο που από εδώ και πέρα δεν θα πληρώνεις μόνο, αλλά ενδέχεται να συμβεί και κάτι που θα σε ανακουφίσει οικονομικά. Πάντως αν κάποιος σου έλυνε το οικονομικό πρόβλημα αγοράζοντας σε καλή τιμή τα ταλέντα σου και τη δουλειά σου, ή χρηματοδοτώντας σε, τότε θα μπορούσες να απολαύσεις περισσότερο την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Καρκίνο που αυτή την περίοδο σε κάνουν ελκυστικό/ή και περιζήτητο/η.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σημαντικό γεγονός της περιόδου είναι η επιστροφή του Άρη εδώ στο ζώδιό σου σε ορθή πορεία (από 30/6) που από τα τέλη σχεδόν του Μαΐου δημιουργούσε παράσιτα σε σχέσεις, δουλειές και ψυχολογική διάθεση. Με την ελπίδα ότι δεν άνοιξε μύτη (δική σου ή κάποιου άλλου), ή ότι σου δόθηκε η ευκαιρία να τελειώσεις ό,τι ήθελες να λήξεις, να θυμάσαι ότι από δω και πέρα σου δίνεται ξανά ο έλεγχος της ζωής σου που φάνηκε ότι είχες χάσεις όλες τις προηγούμενες εβδομάδες.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι περίοδος είναι αυτή με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Καρκίνο και επιτέλους τον Άρη σε ορθή πορεία (από 30/6) στον Σκορπιό; Όσον αφορά τις διελεύσεις στον Καρκίνο το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο τρίπτυχο: χρήματα που χρωστάω και μου χρωστάνε + ανάγκη για αισθήματα και οικειότητα + επιθυμία για εντατικό σεξ. Μάλιστα. Αν δεν υπήρχε το κομμάτι με τα οικονομικά, που μάλλον περιέχει και οικονομικούς μπελάδες, τα υπόλοιπα μπορείς να τα διαχειριστείς καλύτερα εφ’ όσον υπάρχει κάποιος/α που αγαπάς τόσο που θέλεις να κάνεις σεξ όσο συχνότερα μπορείς.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά την Αφροδίτη περνάει και ο Ερμής στον Καρκίνο (30/6 – 14/7) κι αυτό σε συνδυασμό με την επιστροφή σε ορθή πορεία του Άρη στον Σκορπιό (30/6) το σύνθημα είναι «ούτε μια μέρα στο σπίτι. Ούτε μια μέρα μόνος/η». Το σενάριο αυτής της περιόδου έχει εξωστρέφεια, φίλους, ερωτικές ιστορίες, αναζωογόνηση σχέσεων, ή αναθέρμανση, όπου υπήρξε ψύχρα ή ασυνεννοησία, προσκλήσεις, πάρτι, μαζί, φλερτ και ανάμεσα για τους εργασιομανείς ή καριερίστες Αιγόκερους επαγγελματικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, σχέδια. Είναι μια εποχή που σε σπρώχνει προς την κοινωνική ζωή, που σε θέλει με σύντροφο, ή αν δεν έχεις σου δημιουργεί το υπόβαθρο για ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντίθετα με ό,τι λένε για τους Υδροχόους, στην πραγματικότητα ενσαρκώνεις τη ζωντανή διαμάχη μεταξύ επαναστάτη και υπερσυντηρητικού – και ριζοσπάστης και θεοσεβούμενος. Επίσης, δεν σου αρέσει να περνάς απαρατήρητος/η, αλλά όταν γίνεσαι γνωστός ή διάσημος μάλλον δεν το εκτιμάς καθόλου. Όσο δε προσπαθείς να απαλλαγείς από την οικογένεια και τις ρίζες σου, τόσο περισσότερο αισθάνεσαι να σε σφίγγουν.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης γυρίζει στον Σκορπιό σε ορθή πορεία (από 30/6). Η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη στον Καρκίνο, όπως και ο Ήλιος, και ακολουθεί και ο Ερμής. Υπάρχουν δηλαδή σημαντικοί προσωπικοί πλανήτες σε φιλικά σου ζώδια, οπότε όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζεις αυτό το διάστημα μπορείς να διευθετήσεις καλύτερα σχέσεις και δουλειές – μην ξεχνάμε και τη θετική επιρροή του Δία απέναντί σου στην Παρθένο. Έχε υπόψη σου ότι η τρωτότητά σου είναι αυτή που σε κάνει τόσο γοητευτικό στους άλλους.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργο Πανόπουλο, 2706, 307,giorgo panopoulo, 2706, 307