Ο καιρός είναι κρύος, ντυθείτε κατάλληλα!

12+1 outfits για να ανταποκριθείτε με στιλ στη θερμοκρασία του χειμώνα.

Ο Δεκέμβρης μπήκε και πλέον ο χειμώνας δηλώνει επίσημα την παρουσία του. Η θερμοκρασία κατεβαίνει αισθητά κι εμείς δεν έχουμε παρά να ανταποκριθούμε σε αυτό χωρίς όμως να αγνοήσουμε τα στιλάτα looks μας. Ποια όμως είναι τα κατάλληλα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν; Ας ξεκινήσουμε με πρώτα και καλύτερα τα πανωφόρια. Ένα ζεστό παλτό , μία κάπα, μία faux γούνα, ένα sheepskin jacket ή το sportive, φουσκωτό μπουφάν ανταποκρίνονται υπέροχα και ικανοποιούν όλα τα διαφορετικά στιλ. Να συνεχίσουμε με το πουλόβερ και γενικά ό,τι

περιλαμβάνουν τα knits, μία ευρεία γκάμα δηλαδή για τη φετινή σεζόν με τα μάλλινα φορέματα και παντελόνια ως πρωταγωνιστές. Χαρίζουν ζεστασιά αλλά και μία απαλή αίσθηση που απολαμβάνεις να χάνεσαι μέσα της. Τελευταία και καλύτερα αφήνουμε τα cozy αξεσουάρ μας που δεν είναι άλλα από το σκουφάκι, το κασκόλ αλλά και τα χαριτωμένα earmuffs! Συνδυάστε όλα τα παραπάνω στο winter style σας και το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο…ζεστό!

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το πιο ζεστό…colourblocking ανάμεσα στο γούνινο γιακά -faux- και το παλτό σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Femme fatale & cozy!

Δείτε περισσότερα Galleries

Τυλιχτείτε με μία κάπα, επιλέξτε τα κατάλληλα αξεσουάρ -σκουφάκι, γάντια, φουλάρι- κι είστε πανέτοιμες για το χειμωνιάτικο κρύο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα παλτό , μία κάπα, μία faux γούνα, ένα sheepskin jacket ή το sportive, φουσκωτό μπουφάν ανταποκρίνονται υπέροχα και ικανοποιούν όλα τα διαφορετικά στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Η θερμοκρασία κατεβαίνει αισθητά κι εμείς δεν έχουμε παρά να ανταποκριθούμε σε αυτό χωρίς όμως να αγνοήσουμε τα στιλάτα looks μας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε knits από την ευρεία γκάμα τους όπως το μάλλινο jacket σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Με ρετρό διάθεση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μία extreme αλλά σίγουρα πολύ ζεστή επιλογή που ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries

Διατηρήστε τη θερμοκρασία στο σωστό επίπεδο με το cozy office look σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Τιμήστε τα ζεστά αξεσουάρ που δεν είναι άλλα από το σκουφάκι, το κασκόλ αλλά και τα χαριτωμένα earmuffs!

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: cozy, knits, sheepskin, sportive, αξεσουάρ, γούνα, Δεκέμβρης, κασκόλ, μάλλινο, παλτό, πανωφόρι, πουλόβερ, σκουφάκι, χειμώνας

Keywords
Τυχαία Θέματα