Ο Junior της ΦΑΓΕ στη Μαγεμένη Ελατοχώρα

Ο Junior της ΦΑΓΕ, από τις 6 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου, βρέθηκε στη Μαγεμένη Ελατοχώρα, χαρίζοντας τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα και στην πόλη της Λαμίας. Για έναν ολόκληρο μήνα, ο Junior και όλοι οι μικροί του φίλοι ταξίδεψαν στον πιο υπέροχο

και παραμυθένιο κόσμο, γεμάτο με εκπλήξεις, φαντασία και μοναδικές εμπειρίες.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Junior, κάθε μικρός επισκέπτης μπορούσε να ζωγραφίσει όμορφες χριστουγεννιάτικες κάρτες για την οικογένεια και τους φίλους του, να κάνει ξεχωριστές βόλτες στο μαγεμένο παγοδρόμιο, αλλά και να πάρει μέρος σε παιχνίδια, παρέα με τη μασκότ Junior. Παράλληλα, με την αφίσα «Ο Junior στο Μαγεμένο Δάσος», τα παιδιά πήραν μέρος στην ολοκαίνουρια περιπέτεια του αγαπημένου τους φίλου, μαθαίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για τα μυθικά πλάσματα του μαγεμένου δάσους.

Φυσικά, όλα τα παιδιά μπορούσαν να δοκιμάσουν και τα νέα επιδόρπια γιαουρτιού Junior με Μέλι και Junior Σοκολάτα-Μπανάνα, δίνοντας την πιο ξεχωριστή γιαουρτογεύση στο παιχνίδι τους!

Κάθε παιδί που θέλει να γνωρίσει ξανά και ξανά τα φανταστικά πλάσματα του μαγεμένου δάσους του Junior της ΦΑΓΕ, μπορεί να τα δει εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα