Μυστικά ομορφιάς από τους celebrity

Πώς τα καταφέρνουν και φαίνονται πάντα αψεγάδιαστες;

Σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις των διασήμων βλέπουμε άψογο μακιγιάζ, δέρμα, μαλλιά, όλα είναι στην εντέλεια. Ποια είναι τα μυστικά τους; Σε όλα υπάρχει ένα τρικ, δείτε παρακάτω:

Λαμπερό δέρμα. Αυτό επιτυγχάνεται με σωστή ενυδάτωση, γι’ αυτό παντού θα δείτε τους celebrity να έχουν πάντα ένα μπουκαλάκι νερό στο χέρι. Εκτός λοιπόν από πολύ νερό, καταναλώνουν πολλά φρούτα και λαχανικά. Εννοείται ότι η ενυδάτωση του δέρματος δεν σταματάει εκεί, η ενυδατική κρέμα και το serum είναι απαραίτητα για να σφραγίσουν την υγρασία
μέσα στο δέρμα.Τρικ για λαμπερό δέρμα. Καμία φορά το δέρμα αντιδράει σε διάφορους παράγοντες και αφυδατώνεται, εδώ υπάρχει τρικ. Οι διάσημοι make up artists χρησιμοποιούν ένα προϊόν highlighter που συνήθως έχει διακριτικές πέρλες. Απλώστε λοιπόν το highlighter σε ζυγωματικά, κροτάφους, απαλά στο μέτωπο και κάτω από τη γραμμή των φρυδιών, για να κάνετε το εφέ ενός λαμπερού δέρματος.Αψεγάδιαστο μακιγιάζ. Αυτό είναι κάτι που ζηλεύουμε όλες. Πως καταφέρνουν και έχουν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα χωρίς να φαίνεται καμία μα καμία ατέλεια. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ο «καμβάς», δηλαδή το δέρμα του προσώπου να είναι καθαρό και σωστά περιποιημένο. Πριν από μια σημαντική έξοδο κάντε καθαρισμό και απολέπιση, έτσι το make up θα κάτσει καλύτερα στο δέρμα και θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.Εκπληκτικά χτενίσματα με πλούσια μαλλιά. Όσες φορές όμως αντιγράψατε ένα χτένισμα δεν πέτυχε εντελώς, εκτός και αν είσαστε από τις τυχερές με πλούσια μαλλιά. Τι κάνουν λοιπόν, προσθέτουν έξτρα μαλλιά, τρέσες δηλαδή, γιατί τα extension δεν προσφέρουν τόσο φυσικό αποτέλεσμα.Τρικ για μαλακά μαλλιά. Πριν από μια έξοδο ή ένα σημαντικό event, όλες οι αγαπημένες μας celebrity περιποιούνται τα μαλλιά τους με ενυδατικές θεραπείες. Στο τελικό αποτέλεσμα απλώνουν λίγη κρέμα ή serum μαλλιών στις άκρες, για να διατηρηθούν ενυδατωμένες και μαλακές και να μη φριζάρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα