Μικρά tips οικονομίας για να αποκτήσετε κι εσείς τη τσάντα των ονείρων σας

Κάθε γυναίκα έχει το δικό της στιλιστικό φετίχ και φυσικά έχω κι εγώ το δικό μου. Δεν νομίζω να διαφέρει πολύ από αυτό των περισσότερων από εσάς, αφού δεν είναι άλλο από την τσάντα. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που μπορεί να δώσει χαρακτήρα στο outfit και πολύ συχνά να προδώσει στοιχεία της προσωπικότητάς μας.

Και είμαι σίγουρη ότι θα με καταλάβετε, όσες τσάντες κι αν έχω πάντα θα υπάρχει μία που θα είναι ο επόμενος στόχος μου και μέχρι να την αποκτήσω θα είναι το απωθημένο μου. Ενώ λοιπόν οι τσάντες μου

έχουν καταλάβει έναν αρκετά μεγάλο χώρο στην ντουλάπα μου κι όχι μόνο ακόμα υπάρχει αυτή, η μοναδική των ονείρων μου που για να την αποκτήσω χρειάζεται να καταστρώσω ένα οικονομικό σχέδιο.

Αυτό στο μυαλό μεταφράζεται ως ακατόρθωτο αλλά δεν το έβαλα κάτω. Τα τελευταία 3 χρόνια προσπαθώ να βρω τρόπο για να μαζέψω το αντίτιμο για να κάνω ένα όνειρό μου πραγματικότητα και μόλις πέρσι τον βρήκα. Μετά από πολλά πλάνα κατέληξα ότι αυτό που χρειάζεται για να μαζέψω τα χρήματα είναι να φτιάξω έναν κουμπαρά που θα τροφοδοτώ καθημερινά από αυτά που θα γλιτώνω από τα πάγια έξοδα και από τα μικρά της καθημερινότητας.

Μπήκα λοιπόν στη διαδικασία αρχικά να σημειώνω αυτά που ξοδεύω καθημερινά, να φτιάχνω λίστα για τα ψώνια της εβδομάδας και να παρατηρώ τις τιμές των προϊόντων που χρησιμοποιώ σε σχέση με την ποιότητα και την διάρκειά τους. Με την πάντα πολύτιμη βοήθεια της μαμάς τελικά τα κατάφερε και μου πήρε μόλις 6 μήνες!

Είχα όλα τα λεφτά για την πολυπόθητη τσάντα δίχως να στερηθώ πολλά. Απλά ήμουν πιο προσεκτική σε αυτά που ξόδευα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το super market και πιο συγκεκριμένο το απορρυπαντικό των πιάτων. Συνήθιζα να παίρνω το πιο φθηνό ή αυτό που ήταν σε προσφορά, χωρίς ποτέ να με απασχολεί αν κρατάει ή αν καθαρίζει καλά τα πιάτα χωρίς φυσικά να χρειάζεται να αδειάσω μισό μπουκάλι τη φορά. Έτσι κατέληξα στο Fairy, γιατί είναι η απόδειξη του “value for money” και ένας από τους παράγοντες που με βοήθησαν να μειώσω τα πάγια έξοδά μου και να γεμίσω τον κουμπαρά μου.

Το Fairy εκτός του ότι καθαρίζει πολύ εύκολα τα πιάτα, έχει και μεγάλη διάρκεια. Έκανα ένα test 15 ημερών σε σχέση με το προηγούμενο που χρησιμοποιούσα και η διαφορά ήταν κάτι παραπάνω από ορατή. Μπορεί να ακούγεται ασήμαντο, αλλά πιστέψτε με, το ποσό που σπαταλούσα κάθε τόσο στο υγρό πιάτων έμπαινε στον κουμπαρά και τώρα μπορώ να κρατάω την αγαπημένη μου τσάντα.

P.S. Εκτός από αποτελεσματικό το Fairy δεν ξηραίνει τα χέρια… κι έτσι μπορώ να κρατάω τη τσάντα μου με καμάρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα