2 τυχερές θα κερδίσουν ένα total hair makeover από την Keratin Color του Schwarzkopf

Η άνοιξη επιτάσσει ανανέωση και ο πιο ωραίος τρόπος για να το πετύχετε στην εμφάνισή σας είναι μία αλλαγή στα μαλλιά. Το Jenny.gr και η 1η μόνιμη περιποιητική βαφή με Κερατίνη σε 3 βήματα από τον Schwarzkopf, ξέρουν καλά την επιθυμία της κάθε γυναίκας για όμορφα μαλλιά και δίνουν την ευκαιρία σε 2 από εσάς να κερδίσουν την αγαπημένη τους βαφή Keratin Color για 6 μήνες (6τμχ) καθώς και ένα κούρεμα

και χτένισμα σε επιλεγμένο κομμωτήριο. Τις 2 αγαπημένες της θα βραβεύσει η Τζένη Μπαλατσινού.

Αποκτήστε κι εσείς το μοναδικό ξανθό της Τζένης Μπαλατσινού, συμμετέχοντας απλά στο διαγωνισμό του Jenny.gr και της KERATIN COLOR, της 1ης μόνιμης περιποιητικής βαφής με κερατίνη από τον Schwarzkopf!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό ακολουθείτε τα παρακάτω απλά βήματα:

Συνοπτικά
Βήμα 1: Βγάζετε photo
Βήμα 2: Την κάνετε share στο Instagram με hashtag #careforhair & #jennygr_hair (αν δεν έχει το hashtag δεν θεωρείται έγκυρη)
Βήμα 3: Προαιρετικά την κάνετε share σε facebook & twitter
Βήμα 4: Περιμένετε να την θαυμάσετε στο jenny.gr

Η beauty editor του Jenny.gr θα βρίσκεται στο κομμωτήριο που θα γίνει το hair makeover και θα φωτογραφίσει τις 2 νικήτριες για να δημιουργήσει ένα post που θα περιγράφει step by step την αλλαγή.

Και μην ξεχνάτε… ο βασικός κανόνας είναι ένας: χρησιμοποιήστε τα hashtags #careforhair & #jennygr_hair

*Εάν ο λογαριασμός σας στο Instagram είναι ιδιωτικός (private) μπορείτε να μας στείλετε με screenshot τη φωτό που ανεβάσατε (η φωτογραφία πρέπει υποχρεωτικά να έχει ανέβει στο instagram) στο [email protected]

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 5/5/16

Keywords
Τυχαία Θέματα