Ιδέες για να φορέσετε το floral kimono χωρίς να δείχνει βαρετό

Όπως κάθε statement κομμάτι, έτσι κι ένα kimono με έντονο floral μοτίβο μπορεί ορισμένες φορές να μας δεσμεύσει ή, αντίθετα, να αρχίσει να μας φαίνεται βαρετό και πολυφορεμένο. Το μυστικό για ένα δυνατό item σαν αυτό είναι να το αφήνουμε να πρωταγωνιστεί στο look μας, χωρίς να το συνδυάζουμε με άλλα εκκεντρικά κομμάτια, ώστε να ειναι αυτό που θα τραβήξει την προσοχή κάθε φορά.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ένα απλό μαύρο φόρεμα θα αναδείξει το κιμονό σας και θα το κάνει να ξεχωρίζει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε

το με τζιν παντελόνι με cropped τελείωμα για έξτρα ενδιαφέρον.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αξεσουάρ όπως ένα μονόχρωμο καπέλο θα συμπληρώσουν το look σας χωρίς όμως να επισκιάζουν το κιμονό σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Διατηρήστε χρωματική αρμονία ανάμεσα στο kimono και τα ρούχα σας, επιλέγοντας items σε κοντινές αποχρώσεις, όπως ένα λευκό kimono με florals και ένα απλό λευκό T-shirt.

Δείτε περισσότερα Galleries

Κινηθείτε σε μια σταθερή χρωματική παλέτα επιλέγοντας basic και πιο ουδέτερα χρώματα. Το μαύρο, το λευκό και το γκρι ειναι ιδανικές επιλογές για να αναδείξουν ένα floral κομμάτι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε μια σκούρα απόχρωση και συνδυάσετε το με επίσης dark υλικά, όπως η μαύρη δαντέλα, για πιο δυναμικό και sexy ύφος.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα cropped top θα τραβήξει το βλέμμα στο πάνω μέρος και, σε συνδυασμό με το kimono σας θα προσθέσει ακόμα περισσότερο στιλ στο look σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αποφύγετε τα ψηλοτάκουνα και φορέστε το floral κιμονό σας με ενα ζευγάρι αρβυλάκια για μια ευχάριστη και δυναμική αντίθεση.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: cropped top, denim shorts, floral kimono, κιμονό

Keywords
Τυχαία Θέματα