Το Πολιτιστικό Πάρκο δημιούργησε ένα πρωτοποριακό κλαμπ παιδιών, ευρωπαϊκών προδιαγραφών

Το AFTER SCHOOL CLUB το πρωτοποριακό κλαμπ παιδιών, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που έχει δημιουργήσει το Πολιτιστικό Πάρκο προσφέρει:

Δημιουργική ΑπασχόλησηΒιωματικά Εκπαιδευτικά ΠρογράμματαΚατασκευές με ποικίλα υλικάΑφήγηση γνωστών ΠαραμυθιώνΓνωριμία με τις Εικαστικές Τέχνες

Το AFTER SCHOOL CLUB διαρκεί από 15/5 – 30/6, τις ημέρες Τρίτη & Σάββατο ή Δευτέρα

& Παρασκευή, από τις 17.00-19.00 (συνολικά 15 δίωρες επισκέψεις) και διεξάγεται στον Πολυχώρο του Λυκαβηττού, στην οδό Αγ. Ισιδώρου 35 και Σαρανταπήχου 5.

Το κόστος είναι 80€ για παιδιά Προσχολικής ηλικίας & Α’-Β’ Δημοτικού, 90€ για παιδιά Γ’- Στ’ Δημοτικού

Στο πακέτο προσφοράς περιλαμβάνονται:

Δωρεάν είσοδο στο Πολιτιστικό Πάρκο στην Κερατέα50% έκπτωση στα βιωματικά προγράμματα που πραγματοποιούνται εκείΠροτεραιότητα στις εγγραφές για το AFTER SCHOOL CLUB Σεπ. 2016 – Ιουν. 2017

Το πρόγραμμα

Τα παιδιά συμμετέχουν σε βιωματικά προγράμματα που έχει σχεδιάσει το Πολιτιστικό Πάρκο με βάση τις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και έχουν ως θέμα:

Τα παλιά παιχνίδια (τα Παιχνίδια του παππού και της γιαγιάς)4 Εποχές (Βιωματικό Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την Άνοιξη, το Καλοκαίρι, το Φθινόπωρο και το Χειμώνα)Βότανα και Μυρωδικά (Περιβαλλοντικό βιωματικό πρόγραμμα)Χειροτεχνίες & ΚατασκευέςΑφήγηση γνωστών παραμυθιώνΓνωριμία με τις Εικαστικές ΤέχνεςΠαρακολούθηση του δια δραστικού Κουκλοθέατρου «Το Μελωδένιο Χωριό»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στο 4moms.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα