Η Τζένη Μπαλατσινού στο LFW με τα TONI&GUY

To fashion week κατευθύνεται προς την Ευρώπη με πρώτη στάση το Λονδίνο. Την Παρασκευή στις 20 Φεβρουαρίου η καρδιά της μόδας θα χτυπάει πια στη βρετανική πρωτεύουσα, όπου θα δούμε τις πιο updated τάσεις για το Φθινόπωρο του 2015-16.

Φυσικά, από αυτή τη “γιορτή της μόδας” δεν θα μπορούσε να λείπει το Jenny.gr. H Τζένη Μπαλατσινού θα βρίσκεται στα backstage αλλά και στην πρώτη γραμμή των πιο διάσημων London

based σχεδιαστών και μαζί με τα TONI&GUY θα καλύψουν το πιο hot γεγονός της χρονιάς. Η συναρπαστική βρετανίδα σχεδιάστρια παπουτσιών, Sophia Webster, γνωστή για τα ιδιόμορφα και πολύχρωμα σχέδιά της, ο master των 70s prints, Matthew Wlliamson αλλά και η iconic Vivienne Westwood αναμένεται να εντυπωσιάσουν όχι μόνο με τις δημιουργίες τους αλλά και με τα μοναδικά hairlooks διά χειρός του Global Hair Ambassador των TONI&GUY, Mark Hampton.

Η Τζένη Μπαλατσινού θα “ανακρίνει” τα key πρόσωπα των διάσημων catwalks και θα “εισβάλλει” στα παρασκήνια όπου ο Mark Hampton, με όπλα του τα επαγγελματικά προϊόντα TONI&GUY θα δημιουργήσει τις τάσεις του ερχόμενου φθινοπώρου. Μείνετε συντονισμένοι στο jenny.gr και μάθετε πρώτες όλα τα μυστικά των πιο stylish shows της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα