Η Θεσσαλονίκη χαμογελάει δηλώνοντας «Βυζάκια σας φιλώ»

Στη Θεσσαλονική δημιουργήθηκε μια ομάδα από γυναίκες που ξέρει πως το πιο θεραπευτικό αντίδοτο στα δύσκολα είναι το γέλιο, η θετική διάθεση και οι παρέες που ξέρουν να γελάνε και να συμπαραστέκονται πάνω από ένα φλυτζάνι καφέ. Είναι γυναίκες που ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού και τον νίκησαν κατά κράτος.

Όπως γράφουν και οι ίδιες στην ομάδα «Βυζάκια σας φιλώ» στο FB: «Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε εστω και μια γυναίκα, μια ψυχή όχι να προβληθούμε δεν είμαστε ούτε σύλλογος ούτε κάποια εταιρία με συμφέροντα!!! Μια γυναίκα να κοιτάξει τον καθρέφτη

σήμερα και να δει την ομορφιά της με αυτοπεποίθηση, αυτό μου φτάνει. Ένα κορίτσι να πάει για εξέταση σήμερα αυτό μου αρκεί!!»

Δημιουργός της ομάδας είναι η Δώρα Δημάκη μαζί με άλλα καρντάσια, με ψυχή βαθιά και αλήθεια, χωρίς παρηγοριές της πλάκας και συμπαράσταση για το θεαθήναι. Ετοίμασαν λοιπόν ένα project που περισσότερο μοιάζει με ordino για καφέ και κουβέντα παρά με καμπάνια αισιοδοξίας για τις γυναίκες ασθενείς. Έκαναν λοιπόν μια ομαδική φωτογράφιση που ανέλαβε η Δώρα Τοπαλίδου και ιδού τα αποτελέσματα!

1 ΑΠΟ 13 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Βυζάκια σας φιλώ, Θεσσαλονίκη, καρκίνος του μαστού

Keywords
Τυχαία Θέματα