Η star του Walking Dead υπέφερε από bullying επειδή ήταν skinny

Μπορεί τώρα να είναι και αυτή μία από τις πανέμορφες stars του Hollywood, ακόμα κι όταν έχει να κάνει με ζόμπι, η ηθοποιός του Walking Dead όμως, Lauren Cohan, ήταν και εκείνη κάποτε θύμα bullying για την εμφάνισή της.

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα σε περιοδικό ευεξίας, η ίδια αποκάλυψε ότι παλιότερα την κορόιδευαν σκληρά λόγω της αδύνατης φιγούρας της. «Ήμουν απίστευτα skinny. Ξέρεις,

πώς είναι όταν τα τζιν σου δε φαίνονται καν σα να στέκονται πάνω στο σώμα σου; Τα παιδιά στο σχολείο με κορόιδευαν επειδή τα πόδια μου φαίνονταν σα να επρόκειτο να σπάσουν. Υπήρχε και ένα αγόρι που με κορόιδευε ακόμα πιο έντονα και είναι αστείο, γιατί όταν ήμασταν 18-19 μου ζήτησε να βγούμε».

Η 34χρονη ηθοποιός συνέχισε λέγοντας πως πολλές φορές νιώθει την πίεση του Hollywood για να δείχνει πάντα ωραία, αλλά προσπαθεί να επικεντρώνεται στον εαυτό της.

«Σίγουρα έχω μάθει να αφήνω κάποια πράγματα να περνάνε. Κάτι που σκέφτομαι πάντα είναι ότι, στο τέλος της ημέρας, κανείς δεν ενδιαφέρεται για σένα όσο ενδιαφέρεται για τον εαυτό του. Είναι κάτι ανακουφιστικό, κατά κάποιον τρόπο. Δώσε προσοχή στον εαυτό σου και δώσε όλη την ενέργειά σου σε εσένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα