Teint Idole Ultra Cushion & Cushion Blush Subtil από τη Lancome

Μια τεχνολογική πρόκληση, στην οποία ανταποκρίνεται σήμερα η Lancôme με το Teint Idole Ultra Cushion, το συνδυασμό ενός cushion νέας γενιάς με την αψεγάδιαστη και εξαιρετικά σοφιστικέ κάλυψη μίας από τις πλέον θρυλικές σειρές φον-ντε-τεν της Lancôme.
Ανάλαφρη και υψηλής κάλυψης, η σύνθεση του νέου Teint Idole Ultra Cushion είναι πλούσια σε μικρο-χρωστικές, για να καλύπτει ακόμα και την παραμικρή ατέλεια, ενώ παράλληλα παραμένει υπέροχα διακριτική, χαρίζοντας λαμπερό σατινέ τελείωμα που αναδεικνύει την επιδερμίδα.

Η κάλυψη συναντά την ανάλαφρη εφαρμογή.

Μία καινοτομία μπορεί να κρύβει μέσα της μια άλλη: το Cushion Blush Subtil, ένα cushion εμποτισμένο με υγρές χρωστικές που προσφέρουν πραγματική αίσθηση φρεσκάδας και καταπληκτικό χρωματικό αποτέλεσμα.Αυτό κάνει το Cushion Blush Subtil, ένα προϊόν που ενισχύει τη λάμψη υγείας με την παιχνιδιάρικη σχεδίαση και χρήση του. Βασισμένη στην τεχνολογία Air Cushion, η απαλή, ανάλαφρη και βελούδινη υφή του δίνει λάμψη στο πρόσωπo, ενώ οι pop αποχρώσεις του τονίζουν τα ζυγωματικά με μια διακριτική πινελιά συναισθήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα