Η fashion editor του Jenny.gr ανήκει στις minimalists αυτού του κόσμου

«I’ll stop wearing black when they make a darker color». Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να βρω καλύτερη εισαγωγή για το σημερινό κείμενό μου. Μην κοιτάτε που εδώ σας γράφω για ό,τι πολύχρωμο, εκκεντρικό ή φαντεζί μου τραβά την προσοχή… Είναι στη φύση της δουλειάς μου να τρελαίνομαι για όλα αυτά, στην καθημερινότητά μου όμως αν είχα τη δυνατότητα θα κυκλοφορούσα ντυμένη στο τρίπτυχο λευκό/μαύρο/γκρι, κάτι που λίγο πολύ κάνω, για να λέμε την αλήθεια. Δεν σας το λέω έτσι, μια απλή βόλτα στο Instagram

μου θα σας πείσει.

Σίγουρα ακούγεται περίεργο για κάποια που θέλει να λογίζεται ως fashion editor, αφού το συγκεκριμένο job description συνήθως μας φέρνει στο μυαλό μια φιγούρα που θα κυκλοφορεί 24/7 στολισμένη σαν την Anna Dello Russo παρά σαν ορκισμένη φίλη της οικογένειας Addams. Τι να κάνω όμως που η συγκεκριμένη παλέτα είναι αυτή που με ηρεμεί, με χαλαρώνει και με κάνει να αισθάνομαι «ασφάλεια» σε οποιαδήποτε περίσταση; Δεν απαρνούμαι φυσικά τη δύναμη του χρώματος, την κυριαρχία των πιο funky trends ή το να δοκιμάζω πού και πού ένα color pop που θα αλλάξει όλο το look μου, το 80% όμως του στιλ μου προτιμώ να κινείται σε αυτούς τους τόνους.

Είμαι σίγουρη λοιπόν ότι αρκετές εκεί έξω ταυτίζεστε με αυτή τη μανία μου, οπότε παρακάτω θα βρείτε τρεις τρόπους για να «σπάτε» ένα πιο minimal/ total black ή άχρωμο σύνολο, εύκολα και γρήγορα:

Με το να επιλέγετε ένα πανωφόρι με χρώμα.

Ή κάποιο ωραίο αξεσουάρ που θα τραβήξει την προσοχή.


Ή πολύ απλά, με το να ποζάρετε σε κάποιο cheerful φόντο! ;-)

Keywords
Τυχαία Θέματα