Η Miley Cyrus ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram και μας άφησε άφωνους

Η Miley Cyrus έχει εμφανιστεί τόσες φορές χωρίς ρούχα που πλέον είμαστε σίγουροι ότι διαθέτει ένα καλλίγραμμο και αδύνατο σώμα με λεπτά και μακριά πόδια. Όμως στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram μας έκανε να αναρωτηθούμε πόσο πιο ευλύγιστη μπορεί να γίνει.

Με αυτή τη στάση γιόγκα που ονομάζεται Kurmasana, ή Tortoise Pose μας άφησε με το στόμα ανοιχτό και μας έκανε να αναρωτιόμαστε: «Πώς καταφέρνει να είναι τόσο γυμνασμένη;»

«Από τι είναι φτιαγμένη η σπονδυλική της στήλη;»

Η γνωστή τραγουδίστρια κάνει γιόκα, πολύ γιόγκα. Προπονείται 6 μέρες την εβδομάδα με τον προσωπικό της γυμναστή, είτε στο σπίτι είτε στο στούντιο. Η γιόγκα τη βοηθάει να έχει τρομερή ευλυγισία, κάτι που χρειάζεται κυρίως όταν βρίσκεται πάνω στη σκηνή. Κάνει επίσης και pilates, με ασκήσεις που επικεντρώνονται στα πόδια και στην κοιλιά. Έτσι εξηγούνται τα καλογυμνασμένα πόδια της και οι γραμμωμένη σέξι κοιλιακοί της. Όμως δεν περιορίζεται μόνο στις προπονήσεις. Η όμορφη star όταν έχει χρόνο δράττει την ευκαιρία και βγαίνει βόλτα με το σκυλάκι της, το οποίο και λατρεύει, για να περπατάει όσο πιο πολύ μπορεί. Η Miley λατρεύει την κίνηση και αυτό φαίνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα