Η καινοτομία του αυτονόητου από το MyWebook.com

13:05 5/4/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Πώς ήταν τα παντελόνια πριν ανακαλυφθούν οι τσέπες; Πώς ήταν οι βαλίτσες αποσκευών πριν τους τοποθετήσουν ροδάκια; Υπάρχουν κάτι απίστευτα καινοτόμες ιδέες, που φαντάζουν τόσο λογικές, τόσο απαραίτητες, τόσο άμεσες, που εκείνος που θα τις πρωτοδεί, θα σκεφτεί ότι «είναι αδύνατο να μην υπάρχει ήδη αυτό»…

Μερικοί λένε ότι η καινοτομία, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των ανθρώπων των οποίων η συλλογική σοφία είναι μεγαλύτερη από εκείνη του κάθε ατόμου ξεχωριστά. Άλλοι πιστεύουν ότι οι καλύτερες ιδέες συμβαίνουν όταν ένα λαμπρό μυαλό εφαρμόζει ένα μοναδικό όραμα που δεν έχει ακόμα

δομηθεί από μία συλλογική σκέψη.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι τολμηρές ιδέες είναι το νόμισμα της οικονομίας της γνώσης μας και η ψυχή της εξέλιξης μας, ως πολιτισμός. Οι περισσότεροι από εμάς, δεν αντιλαμβανόμαστε πάντοτε τη σημασία μίας καινοτομίας όταν την βλέπουμε για πρώτη φορά, αλλά την αναγνωρίζουμε εκ των υστέρων. Πόσο εύκολο είναι σήμερα να εξερευνήσεις το διαδίκτυο, όταν η κυρίαρχη μηχανή αναζήτησης έχει διαμορφώσει ένα εμπορικό πλαίσιο, μέσα στο οποίο πρέπει να ενταχθεί κανείς για να σταματήσει να αποτελεί σταγόνα στον Ωκεανό; Πόσο αυτονόητη είναι η ανάγκη ύπαρξης ενός διαδραστικού καταλόγου ηλεκτρονικών διευθύνσεων που θα παρέχει στους χρήστες του άμεση πρόσβαση; Πόσο αυτονόητη είναι η ανάγκη αποθήκευσης περιεχομένου από το διαδίκτυο, για να μην ψάχνουμε και ξαναψάχνουμε αυτό που κάποτε διαβάσαμε;

Εμείς, αξιολογήσαμε μία… αν μη τι άλλο διαφορετική Ελληνική ιδέα, που θα μπορούσε να προσφέρει στους χρήστες του διαδικτύου μία εναλλακτική πρόταση για την καθημερινή τους πλοήγηση.

Στις σελίδες του, το mywebook φιλοξενεί έναν τεράστιο κατάλογο, θεματικά κατηγοριοποιημένο, από 23 χώρες του κόσμου. Μέσα από τις σελίδες του, μπορείτε να ανακαλύψετε χιλιάδες διευθύνσεις που καμία μηχανή αναζήτησης δεν θα σας εμφάνιζε ποτέ. Μπορείτε να επισκεφτείτε σελίδες ειδησεογραφίας, να κάνετε αγορές από e-shop, να ενημερωθείτε από websites για την οικονομία, την εκπαίδευση, τον τουρισμό, τον αθλητισμό… ως και τον καιρό. Και όλα αυτά με πλουραλισμό. Παράλληλα, αν δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό, μπορείτε να αποθηκεύετε τις διευθύνσεις που σας ενδιαφέρουν και να τις ταξινομείτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Από τις δεκάδες υπηρεσίες που προσφέρει το mywebook.com στους χρήστες του, ξεχωρίσαμε αυτή που το κάνει απαραίτητο εργαλείο σε κάθε χρήστη του διαδικτύου. Με την νέα υπηρεσία αποκομμάτων του mywebook.com, μπορείτε να αποθηκεύετε στον λογαριασμό σας άρθρα, βίντεο, συνταγές μαγειρικής, στίχους τραγουδιών, εικόνες, προϊόντα, συζητήσεις και οτιδήποτε άλλο ενδιαφέρον θα συναντήσετε κατά την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο.

Με ένα μόνο κλικ μπορείτε να κρατάτε κάθε πληροφορία που σας ενδιαφέρει για πάντα, ακόμα και αν αυτή αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα που δημοσιεύτηκε. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύετε άρθρα που θέλετε να διαβάσετε αργότερα, αλλά και να τα επεξεργάζεστε και ταξινομείτε με ετικέτες για να τα βρίσκετε εύκολα.

Το mywebook σώζει το περιεχόμενο που αποθηκεύετε στο νέφος (cloud), σε δικούς του servers και έτσι είναι πάντα προσβάσιμο, όπου και αν βρίσκεστε και από οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο (PC, tablet, mobile). Επισκεφτείτε το www.mywebook.com, εγκαταστήστε την επέκταση που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα για να αποθηκεύετε περιεχόμενο… και δεν θα το εγκαταλείψετε ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα