Ένα «to know us better» για τα 20ά γενέθλια του G Star Elwood 5620

Θα μπορούσε κανεις να πει πως είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία. Κι όμως το εμβληματικό παντελόνι Elwood 5620 της G Star Raw αν και υπάρχει στη ζωή μας εδώ και 20 χρόνια κάθε άλλο παρά συνηθισμένο είναι. Η έμπνευση του προέρχεται από ένα περαστικό μοτοσυκλετιστή στη Νότια Γαλλία και κυκλοφόρησε για πρώτη φορα το 1996 σχεδιασμένο από τον επικεφαλής σχεδιαστή Pierre

Morisset. Και φέτος για την επέτειο του επιστρατεύτηκαν όλοι, και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού! Στην Αμερική η ειδική καμπάνια του φωτογραφήθηκε από την Ellen Von Unwerth ενώ το βίντεο ντύνει υπέροχα το κομμάτι «Kill Joy» των N.E.R.D του Pharell Williams.

Στη δική μας πλευρά γιορτάσαμε με ένα πάρτυ στο ομώνυμο κατάστημα στο The Mall όπου παρευρέθηκε όλος ο κόσμος της εγχώριας Μόδας (μαζί και εμείς) και του θεάματος. Κόσμος, μουσικές, λίγη σαμπάνια και καλοί φίλοι που άλλοτε δοκίμαζαν και ψώνιζαν το καινοτόμο G Star Elwood και άλλοτε φωτογράφιζαν τα αγαπημένα τους look πάνω σε πανέμορφα μοντέλα, ενίοτε φωτογραφίζονταν και αυτοί!

Η εμπειρία του να μπαίνεις εσύ μπροστά στην κάμερα είναι τουλάχιστον ενδιαφέρουσα, να το πω! Ο κόσμος που περνούσε τυχαία στεκόταν είτε για να κοιτάξει με περιέργεια είτε για να πιει ένα ποτακι και να φωτογραφηθεί μαζί μας! Όπως και να εχει ήταν μια όμορφη εμπειρία και μια καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε απο κοντά την ανανεωμένη εκδοχή του Elwood 5620 της G Star Raw για να του πούμε και απο κοντά χρόνια πολλά!!

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

H προετοιμασία της Έλενας #makeup_oclock

Δείτε περισσότερα Galleries

Strike a pose!

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

H Xenia Ghali απογείωσε το event με τις ξεσηκωτικές μουσικές της.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: G Star Elwood, παντελόνι Elwood

Keywords
Τυχαία Θέματα