Δείτε το υπέροχο project για το βελτιωμένο μάρσιπο Stokke® MyCarrier™

Σε όλες τις μαμάδες αρέσει η ιδέα να μπορούν να έχουν αγκαλιά το μωρό τους όλη μέρα. Λατρεύουν να πηγαίνουν βόλτα μαζί του, να το νανουρίζουν και ταυτόχρονα να νιώθουν ελευθερία κινήσεων! Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Big Olive έδωσε αυτή την ευκαιρία στις μανούλες, οργανώνοντας μια εξατομικευμένη περιήγηση της Αθήνας που λέγεται «The Orientalist’s Route of Athens».

Οι μαμάδες που έζησαν αυτή την εμπειρία ήταν η Τίνα

Άστρα και η Δέσποινα Ισοπούλου, τις οποίες συνόδευσε ο καταξιωμένος παιδίατρος Κώστας Αδαμόπουλος. Για να μπορέσουν όμως οι δυο γυναίκες να πάρουν στον περίπατο και τα μωρά τους, βεβαιώθηκαν ότι είχαν το τέλειο αξεσουάρ, που δεν ήταν άλλο από τον πρόσφατα βελτιωμένο μάρσιπο Stokke® MyCarrier™.

Γενικά είναι πολλά το οφέλη της μητέρας που πρόκειται να φορέσει το μωρό της σε μάρσιπο, δένεται μαζί του, έχει ελεύθερα χέρια και της δίνεται η δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε χώρους που με το καρότσι δεν θα ήταν εύκολο.

Και επειδή μάρσιποι υπάρχουν πολλοί, στόχος όλων των μαμάδων πρέπει να είναι η ασφάλεια των μικρών τους. Γι αυτό και η καλύτερη επιλογή είναι ο νέος μάρσιπος Stokke® MyCarrier™, που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να βάζει πάνω απ’ όλα την ασφάλεια και την άνεση του μωρού σας. Μπορείτε να βάζετε το μωρό σας μπροστά με δύο τρόπους αλλά και στην πλάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ο μάρσιπος μεγαλώνει μαζί με το νεογέννητό σας και μέχρι να φτάσει τριών χρονών και αποτελεί την ιδανική επιλογή για να έχετε το παιδί μαζί στις καθημερινές σας δραστηριότητες, όποιες κι αν είναι αυτές. Σχεδιασμένος με τρόπο ώστε να μένετε όσο πιο κοντά γίνεται, ο Stokke® MyCarrier™ σάς δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσετε την ξεχωριστή αυτή σχέση που έχετε, αφήνοντάς σας να βρείτε μόνοι σας τον ρυθμό σας.

Η Τίνα Άστρα και η Δέσποινα Ισοπούλου όταν ολοκλήρωσαν τη βόλτα τους στην Αθήνα, παρέα με τα αγαπημένα τους μικρά και τον μάρσιπο Stokke® MyCarrier™, μοιράστηκαν την εμπειρία τους στον παιδίατρο Κώστα Αδαμόπουλο. Δείτε τι αποκόμισαν οι δυο μανούλες από αυτόν τον ευχάριστο περίπατο και τι συζήτησαν σχετικά με τις υπέροχες νέες βελτιώσεις του Stokke® MyCarrier™.

Τίνα Άστρα:

Ήταν υπέροχο να ξαναβιώνω την πόλη μαζί με το μωρό μου! Ο μάρσιπος Stokke® MyCarrier™ παρείχε την καλύτερη δυνατή άνεση σ’ εμένα και το μωρό μου στη διάρκεια της βόλτας. Είναι μια λύση που μας διευκολύνει αλλά και που προσαρμόζεται εύκολα. Χάρη σ’ αυτόν απόλαυσα την περιήγηση. Γενικά χάρη σ’ αυτόν το μάρσιπο είμαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο μωρό με άνεση, ενισχύοντας το μοναδικό μας δέσιμο. Με το να είμαστε τόσο κοντά, νιώθουμε και οι δύο συναισθηματικά ασφαλείς, κάτι που έχουμε απόλυτη ανάγκη, και ζούμε μαζί στον ίδιο ρυθμό.

Δέσποινα Ισοπούλου:

Η όλη εμπειρία ήταν μαγική. Έμαθα ένα σωρό συναρπαστικά πράγματα για την ιστορία της Αθήνας, ενώ ταυτόχρονα το μωρό μου ένιωθε τις κινήσεις μου, τη ζεστασιά του σώματός μου, τους χτύπους της καρδιάς μου και τη φωνή μου, αλλά και το αίσθημα ασφάλειας και ευεξίας στη διάρκεια της βόλτας. Συνήθως, όταν περπατάς με το μωρό σου, προσπαθείς να βρεις το ρυθμό που το ηρεμεί, αλλά με το μάρσιπο Stokke® MyCarrier™ αυτό γίνεται αυτόματα. Με το μάρσιπο περπατάμε σαν ένα όλη τη μέρα, έχοντας τον ίδιο ρυθμό και μένοντας κοντά με άνεση. Από εκεί που ήσασταν ένα με το μωρό σας, το να γίνετε δύο δεν είναι και λίγο πράγμα, αλλά συνεπάγεται ένα μοναδικό δέσιμο που θα μοιράζεστε για πάντα!

Οι δύο μαμάδες νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά, από τη στιγμή που χρησιμοποίησαν το μάρσιπο Stokke® MyCarrier™. Επίσης, συνειδητοποίησαν ότι το babywearing είναι η πιο βολική επιλογή για τους γονείς, αλλά και για τα μικρά τους. Αγάπησαν το μάρσιπο της Stokke® και από εδώ και στο εξής δεν τον αποχωρίζονται, ακόμα και όταν βρίσκονται στο σπίτι!

Info: Facebook page & www.stokke.com

Keywords
Τυχαία Θέματα