Αποκτήστε λευκότερο χαμόγελο

06:42 9/1/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Μήπως ψάχνετε για ένα λευκότερο χαμόγελο, χωρίς ευαισθησία; Τότε δοκιμάστε τη YOTUEL! H ολοκληρωμένη σειρά της YOTUEL σχεδιάστηκε από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, αναπτύχθηκε για τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής και βρίσκεται πλέον και στην Ελλάδα! Εάν την χρησιμοποιήσετε, θα ανακαλύψετε μια σειρά πρωτοποριακών προϊόντων, που περιέχουν ήπια συστατικά για να λευκαίνουν προσεκτικά τα δόντια, χωρίς να καταστρέφουν την επιφάνεια της αδαμαντίνης, αλλά ταυτόχρονα να εξασφαλίζουν αποτελέσματα επαγγελματικής λεύκανσης.

Η ΥOTUEL all in one είναι καλλυντική οδοντόκρεμα

με ηγετική θέση στην προστασία και λεύκανση των δοντιών παγκοσμίως, προσφέροντας τριπλή δράση:

Περιέχει υπεροξείδιο του καρβαμιδίου, ένα συστατικό που χρησιμοποιείται από τους οδοντιάτρους, το οποίο βελτιώνει την απόχρωση των δοντιών και εξαφανίζει τις σκουρόχρωμες κηλίδες, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, με ελάχιστη τριβή.Έχει μια πατενταρισμένη σύνθεση, η οποία περιλαμβάνει ξυλιτόλη και φθόριο. Η ξυλιτόλη είναι ένα φυσικό συστατικό, που προστατεύει τα δόντια από την αφαλάτωση, επιτρέπει τη καθαριότητα σε βάθος και καταπολέμα τη τερηδόνα, μειώνοντας τη πλάκα. Ενώ το φθόριο βοηθάει στην προστασία του σμάλτου και στην ενδυνάμωση των δοντιών.Περιέχει κάλιο, ασβέστιο και φωσφορικά άλατα, με αποτέλεσμα να προστατεύει τη δομή του σμάλτου και να μειώνει τη διαβρωτική επίδραση, που προκαλείται από τα ισοτονικά ποτά, τα αναψυκτικά και τους χυμούς φρούτων. Χρησιμοποιείστε την καθημερινά 3 φορές την ημέρα και αισθανθείτε τη διαφορά από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Η ΥOTUEL pharma, περιέχει φυσικά ένζυμα και papaya και είναι ιδανική επιλογή για τα ευαίσθητα δόντια, διότι τα λευκαίνει με τη λιγότερη τριβή. Επίσης, είναι πλούσια σε βιταμίνη B5, περιέχει 100% ενεργό φθόριο, 10% ξυλιτόλη, ενώ έχει ουδέτερο pH. Χωρίς οινόπνευμα και sls (δε δημιουργεί αφρό)!

Λευκαντικές Οδοντότσιχλες ΥOTUEL. Εάν θέλετε να φροντίζετε τα δόντια σας 24 ώρες το 24τετράωρο, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε τις λευκαντικές οδοντότσιχλες YOTUEL . Οι τσίχλες αυτές είναι ιδανικές για μετά από κάθε γεύμα, διότι καταπολεμούν τα οξέα των τροφών, που προκαλούν τερηδόνα! Διατίθενται σε συσκευασίες των 12 τεμαχίων, σε δύο τύπους:

Pharma (χρυσή) με βιταμίνη Β5 για ευαίσθητα ούλαClassic (μπλε) με γεύση μέντας

Follow ΥOTUEL on Facebook: http://bit.ly/YotuelGreece

Follow ΥOTUEL on Instagram: @Yotuel_Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα