«Ριφιφί» του Παπανδρέου στα ψηφοδέλτια του Βενιζέλου

06:41 9/1/2015 - Πηγή: KoolNews

Τρέχει για να προλάβει προθεσμίες και υποψήφιους η Χαριλάου Τρικούπη, καθώς διαπιστώνει ότι εντελώς αιφνιδιαστικά προκαλούνται «τρύπες» και κενά στα ψηφοδέλτια που είχε ετοιμάσει, λόγω αποχωρήσεων στελεχών του ΠΑΣΟΚ προς το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου!

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε πολλές περιφέρειες της χώρας θα μπορούσε να περιγραφεί και ως… ριφιφί ή ακόμα και… σαμποτάζ από πλευρές

του ΚΙΔΗΣΟ προς το ΠΑΣΟΚ.

Τι συμβαίνει ακριβώς; Στις συγκεκριμένες περιοχές – όχι παρά πολλές, αλλά αρκετές λένε παράγοντες της Χ. Τρικούπη – και ενώ οι λίστες ήταν έτοιμες ή σχεδόν έτοιμες, σημειώνονται από το απόγευμα της Πέμπτης ξαφνικές αποχωρήσεις, αφού υποψήφιοι που μόλις προ ημερών ή και ωρών είχαν δεχθεί να είναι στα ψηφοδέλτια, ανακοινώνουν τώρα ότι πάνε με τον κ. Παπανδρέου!

Οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι πρόκειται για εσκεμμένη υπονόμευση, καθώς τα στελέχη αυτά είχαν προφανώς από μέρες αποφασίσει να αποχωρήσουν, αλλά περίμεναν την τελευταία ώρα και ενώ εκπνέουν οι προθεσμίες για την υποβολή των ψηφοδελτίων, να κάνουν την κίνησή τους. Έτσι, λένε από τη Χ. Τρικούπη, θέλουν να προκαλέσουν πρόβλημα στην προσπάθεια του κόμματος να καταρτίσει τα ψηφοδέλτιά του.
Από το ΠΑΣΟΚ πάντως βεβαιώνουν ότι έστω κι έτσι η κατάρτιση των ψηφοδελτίων γίνεται κανονικά, συμπληρώνονται τα κενά και οι λίστες θα κλείσουν χωρίς κενά.

Στο επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου επικρατεί ικανοποίηση για το ότι το Κίνημα συγκρατεί τις περισσότερες από τις δυνάμεις του και οι διαρροές στελεχών, τουλάχιστον στο ανώτερο επίπεδο, είναι συγκρατημένες – τουλάχιστον σε σύγκριση με το δυναμικό των ευρωεκλογών.
Μάλιστα επισημαίνουν ότι αποτράπηκαν διεμβολισμοί όπως στη Χίο, όπου η αντίδραση και το κλίμα στην τοπική οργάνωση δεν επέτρεψε τον μέχρι τώρα βουλευτή Κώστα Τριαντάφυλλο να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια του ΚΙΔΗΣΟ, με αποτέλεσμα ο νεαρός πολιτικός να επιλέξει την ουδετερότητα και την αποχή.

The post «Ριφιφί» του Παπανδρέου στα ψηφοδέλτια του Βενιζέλου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα