Winter to spring: Γιατί πρέπει να επενδύσετε σε ένα trench coat

Μπορεί κάθε χρόνο τέτοια εποχή να βρισκόμαστε ήδη σε ανοιξιάτικο mood, οι εναλλαγές του καιρού όμως δε συμβαδίζουν πάντα με τις fashion επιθυμίες μας. Μιας και όμως βρισκόμαστε στο μεταίχμιο μεταξύ χειμώνα και άνοιξης, το καλό είναι ότι υπάρχουν ορισμένα κομμάτια–κλειδιά που κάνουν τη μετάβαση από τα χειμερινά outfits στα ανοιξιάτικα λίγο πιο ομαλή, όπως για παράδειγμα το κλασικό και αγαπημένο trench coat.

Κάτι

ανάμεσα σε παλτό και καμπαρντίνα, ένα trench coat αποτελεί key item για τη συλλογή σας. Απλό, άνετο και ιδιαίτερα stylish, ολοκληρώνει κάθε look με τον καλύτερο τρόπο ενώ σας προφυλάσσει και από τα παιχνίδια του καιρού. Φορέστε το με skinny jeans και sneakers για ένα casual look κατάλληλο για τον καφέ με τις φίλες σας, είτε με ένα κομψό little black dress και ψηλοτάκουνα για μια super chic βραδινή εμφάνιση. Όποιο συνδυασμό κι αν προτιμάτε, οι επιλογές είναι πολλές.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η Emily Ratajkowski μας έδειξε έναν ιδιαίτερα fresh τρόπο να φορέσουμε το trench coat μας. Ο συνδυασμός με crop top και jeans μας βάζει ακόμα περισσότερο σε spring mood.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε μακρύ μήκος και συνδυάστε το με μια φούστα με άνοιγμα στο πλάι για ένα διακριτικά sexy αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα trench coat σε μπεζ απόχρωση σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι stylish loafers συνθέτουν το ιδανικό look για χαλαρές βόλτες στην πόλη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα παλτό σε basic απόχρωση ολοκληρώνει ιδανικά ένα outfit σε πιο bold χρωματισμούς.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε το trench coat σας με skinny jeans και ένα ζευγάρι fashionable ψηλοτάκουνα για μια μοντέρνα, chic εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Εάν θέλετε να τονίσετε τη μέση σας, προτείνουμε να δέσετε τη ζώνη του trench coat σας, ώστε να δώσετε έμφαση στο συγκεκριμένο σημείο. Η σιλουέτα σας θα αποκτήσει έξτρα ενδιαφέρον.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε το trench coat σας με τα αγαπημένα σας sneakers για ένα σύνολο casual που όμως μπορεί να φορεθεί ακόμη και στη βραδινή σας έξοδο.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: spring mood, spring outfits, streetstyle, styling tips, trench coat, άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα