Weekly Fashion Report: Τι βάζουμε στο shopping list μας;

08:10 5/2/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Τι θα λέγατε αν σας ζητούσαν να φτιάξετε ένα shopping list με όλα αυτά που ποθείτε από τη μόδα αυτής της σεζόν; Μιας και ο όρος shopping therapy δεν υπάρχει πλέον στο λεξιλόγιό μας, δημιουργήσαμε νοερή λίστα όπου συμπεριλάβαμε τα αγαπημένα μας κομμάτια από την εβδομάδα που πέρασε. Κλασσικά παντελόνια, μια νέα τάση που έρχεται από τη μόδα της άνοιξης και τα πιο περιζήτητα jackets της σεζόν, είναι τα αντικείμενα του πόθου, ενώ το κάθε ένα από αυτά είναι ιδανικό για κάθε σωματότυπο.

Τα bomber jackets έχουν εμφανιστεί από τις πασαρέλες μέχρι τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των It girls, ενώ με τις διαφορετικές εκδοχές τους ταιριάζουν σε κάθε σιλουέτα.

– Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη γκαρνταρόμπα της τουλάχιστον ένα μαύρο παντελόνι. Επιλέγοντας ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά στιλ, το μυστικό είναι να γνωρίζετε τι ταιριάζει στο σωματότυπό σας και να αποφύγετε τα φαρδιά ψηλόμεσα αν έχετε τονισμένη περιφέρεια, ενώ αν έχετε ψηλά και λεπτά πόδια προτιμήστε τα cropped.

– Μια από τις πιο δημοφιλής τάσεις της άνοιξης είναι τα lingerie, όπου δαντέλες, ανάλαφρα μεταξωτά και σατέν, καθώς και vintage λεπτομέρειες συνθέτουν αισθησιακά και άκρως θηλυκά looks. Tip: Μπορείτε να εντάξετε από τώρα το συγκεκριμένο trend στις εμφανίσεις σας, φορώντας ένα μεταξωτό camisole με ένα jean παντελόνι και μια μάλλινη ζακέτα, ή ένα slip dress με ένα biker jackets και ένα ζευγάρι ankle boots.

– Με τη μόδα του street style να γίνεται όλο και πιο δημιουργική, τα πανωφόρια αποκτούν μια άλλοτε χιουμοριστική και άλλοτε μια pop διάθεση. Λογότυπα, στάμπες, και έξυπνα quotes εμφανίζονται σε jackets και παλτό. Αν θέλετε να προσθέσετε ένα εκκεντρικό στοιχείο στο στιλ σας, προτιμήστε ένα denim ή military jacket και εντάξτε το σε μια casual καθημερινή εμφάνιση.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Graphic πανωφόρια Δείτε περισσότερα Galleries

Λογότυπα, στάμπες και κεντήματα συνθέτουν μια τάση που αλλάζει τα δεδομένα.

Δείτε περισσότερα Galleries Lingerie Δείτε περισσότερα Galleries

Η άνοιξη φέρνει αισθησιασμό και άκρως θηλυκή διάθεση.

Δείτε περισσότερα Galleries Bomber jackets Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα trend που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, αφού κάνει την εμφάνισή του και την επόμενη σεζόν.

Δείτε περισσότερα Galleries Black pants Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα κομμάτι που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, σε οποιδήποτε εκδοχή του.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: lingerie trend, pants, shopping list, weekly report

Keywords
Τυχαία Θέματα