Tommy Hilfiger: Η γυναικεία συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014

Από το surfing την ανατολή μέχρι τη δύση, η συλλογή με τίτλο Westcoasting είναι εμπνευσμένη από μια καλιφορνέζικη road trip περιπέτεια.

Είτε απολαμβάνοντας τον ήλιο της ερήμου στο Palm Springs, είτε απολαμβάνοντας την παραθαλάσσια αύρα στο Monterey, ή ακόμα κάνοντας surf στη Santa Barbara, η συλλογή γιορτάζει τον τρόπο ζωής στη δυτική ακτή: φοίνικες, πορτοκαλιές, κρυστάλλινα νερά και απόκρημνα βράχια. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από το ποικιλόμορφο τοπίο της Καλιφόρνια, αγκαλιάζοντας φωτεινά χρώματα, έντονα μοτίβα

και ευέλικτα στυλ.

Η πρώτη στάση του road trip είναι το Monterey, όπου η παράκτια θέα συναντά τον τιρκουάζ ωκεανό και το γραφικό boardwalk. Η συλλογή αυτή «κλείνει το μάτι» σε ένα σύγχρονο ναυτικό στιλ, με κύρια χρώματα το tomato κόκκινο, το κλασικό λευκό και το navy. Το look αγκαλιάζει μοτίβα πάνω σε μοτίβα, denim on denim, ενώ δεν λείπουν τα graphic. Θηλυκά πουά σχέδια συνδυάζονται με ρίγες, windowpane plaid ή marine-inspired prints.

Κατευθυνόμενοι νότια προς το Palm Springs, η δεύτερη ομάδα της συλλογής αγκαλιάζει τους ηλιόλουστους ήχους της ερήμου με τα ζωντανά χρώματα. To Miami blue αντισταθμίζει το μπλε του ουρανού, τα pop coral pairs, το diva ροζ, τους military τόνους που χρωματίζονται σε cameo rose, olive αντισταθμίζοντας τις φωτεινές θηλυκές αποχρώσεις με ένα ανδρικό άγγιγμα. Τα color-blocked κομμάτια είναι το κλειδί – και περιλαμβάνουν μια statement καμπαρντίνα, polo shirt και μπλούζες –εμπνευσμένα από vintage γεωμετρικά σχέδια.

Φτάνοντας στην τελευταία στάση του road trip, ταξιδεύουμε δυτικά προς τη Santa Barbara, όπου τα ethnic prints, οι indigo τόνοι και το λευκό κάνουν το δικό τους μοναδικό statement. Οι αποχρώσεις του μπλε μπλε, το olive και beluga green, αντισταθμίζονται από το φωτεινό lemon. Θηλυκές λεπτομέρειες προβάλλονται μέσα από eyelet και δαντέλα σε χαλαρά πλεκτά πουλόβερ. Αφεθείτε σε πρωτόγονα ένστικτα με animal prints ή ikat, δοσμένα σε maxi φορέματα, πουκάμισα και blazer.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > < >

Keywords
Τυχαία Θέματα