To ζήσαμε και αυτό: O καυγάς του Justin Bieber και της Selena Gomez στο Instagram

Ενώ εδώ γιορτάζαμε το 15αύγουστο και χορεύαμε σε πανηγύρια και κάναμε βουτιές, στο σύμπαν των teen idols γινόταν μία μικρή σφαγή. Για την ακρίβεια οι πρώην, Gomez και Bieber τσακώθηκαν μέσω του Instagram και δεν δίστασαν να κατηγορήσουν ο ένας τον άλλον ακόμα και για απιστία. Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Bieber αφού έγινε δέκτης πολύ μεγάλων

κακών σχολίων από τους θαυμαστές τους επειδή πόσταρε φωτογραφίες του υποτιθέμενου νέου κοριτσιού του, Sofia Richie, στο Instagram, απείλησε ότι θα κάνει το λογαριασμό του private.

«Θα κάνω το λογαριασμό μου στο Instagram private, αν δεν σταματήσετε το μίσος. Αν είσαστε πραγματικοί θαυμαστές δεν θα ήσασταν τόσο κακοί με τους ανθρώπους που μου αρέσουν», έγραψε κάτω από την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε με τη Sofia.

Τότε λοιπόν πήρε το λόγο η Gomez και σχολίασε από κάτω: «Αν δεν μπορείς το μίσος, τότε σταμάτα να ποστάρεις φωτογραφίες του κοριτσιού σου lol – αυτό είναι κάτι που είναι μεταξύ σας. Μην θυμώνεις με τους θαυμαστές σου. Σε αγαπούν και σε στηρίζουν πριν από κάθε άλλον».

Ο Bieber απάντησε: «Είναι αστείο να βλέπεις ανθρώπους που με χρησιμοποίησαν για να τραβήξουν την προσοχή ακόμα να μου κουνάνε το δάχτυλο. Είναι λυπηρό. Με όλη μου την αγάπη». Ενώ πρόσθεσε «Ελπίζω όλοι να είσαστε ευγενικοί με τους φίλους μου και μεταξύ σας. Και ναι αγαπώ τους beliebers μου».

Αργότερα η Gomez πόσταρε μία φωτογραφία στο λογαριασμό της, όπου ήταν ένα κολάζ με τους θαυμαστές της, και έγραψε «Ολόκληρη τη ζωή μου. Εσείς μετράτε περισσότερο από τον καθένα. Σας ευχαριστώ που με αφήνετε να κάνω αυτό που αγαπώ κάθε μέρα».

Εν συνεχεία απάντησε στον Bieber και τον κατηγόρησε για απιστία. «Είναι αστείο πως αυτοί που απίστησαν πολλές φορές κουνάνε το δάχτυλο σε αυτούς που ήταν καλοί μαζί τους και τους συγχωρούσαν. Δεν είναι να απορείς γιατί οι θαυμαστές έχουν εξοργιστεί. Είναι λυπηρό. Με όλη μου την αγάπη».

Και ενώ όλοι πιστεύαμε πως τα πράγματα τελείωσαν εκεί, τότε ο Justin ξαναχτύπησε γράφοντας: «Εγώ ήμουν άπιστος…α ναι ξέχασα για σένα και τον Zayn», εννοώντας τον Zayn Malik, ο οποίος ήταν μέλος των One Direction και τώρα βγαίνει με τη Gigi Hadid.

Εκείνη τότε απάντησε: Τελείωσα. Έχω να συναντήσω τους Selenators».

Δράμα μυριζόμαστε!

Keywords
Τυχαία Θέματα