Τι να αποφύγετε στο beach bar για να μην επιβαρυνθείτε με θερμίδες

Αν στην παραλία όπου πηγαίνετε υπάρχει κάποιο αναψυκτήριο ή beach bar, δεν έχετε πολλές επιλογές εκτός από κάποια φρουτοσαλάτα, τοστ, δροσιστικά αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη και μη αλκοολούχα ποτά.

Και επειδή οι ώρες που θα περάσετε στην παραλία θα είναι αρκετές, θα έρθετε αντιμέτωποι με γευστικούς «πειρασμούς» που δεν αποτελούν τόσο καλές επιλογές όπως:

Τα πατατάκια, τα club

sandwich, οι μπαγκέτες με μαγιονέζες, οι τηγανιτές πατάτες και άλλα παρόμοια, τα οποία όχι μόνο θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας με περιττές θερμίδες αλλά μάλλον θα σας «βαρύνουν» κιόλας, στερώντας σας τις βουτιές.

Επιπλέον, δε θα πρέπει να επιλέγετε την αγορά προϊόντων από πλανόδιους μικροπωλητές για τους παραπάνω λόγους αλλά κυρίως διότι πολλές φορές δεν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και είναι εύκολο να αλλοιωθούν τα συγκεκριμένα προϊόντα λόγω της πολύωρης έκθεσης στον ήλιο.

Έτσι, καταναλώνετε άφθονο νερό καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στην παραλία, ενώ η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών δεν αποτελεί καλή τακτική, αφού το οινόπνευμα εντείνει την αφυδάτωση και αυξάνει τον κίνδυνο πνιγμού.

Αν παρόλα αυτά θελήσετε κάποιο ποτό (και το έχετε υπό έλεγχο) καλό θα είναι να προτιμήσετε κρασί ή μπύρα που περιέχουν λιγότερες θερμίδες σε σχέση με κάποιο κοκτέιλ! Δοκιμάστε ακόμα αναψυκτικό χωρίς ζάχαρη ή και ανθρακούχο νερό.

The post Τι να αποφύγετε στο beach bar για να μην επιβαρυνθείτε με θερμίδες appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα