Summer must-have: Τα τζιν που λατρεύουν η Alessandra Ambrosio και ο Neymar Jr.

Είναι γεγονός πως όταν αναζητούμε έμπνευση σχετικά με το στιλ μας, μια καλή πηγή στην οποία στρεφόμαστε συνήθως είναι φυσικά οι celebrities! Εδώ, στο jenny.gr, μία επώνυμη celebrity που ξεχωρίζουμε για το προσωπικό της στιλ είναι η Alessandra Ambrosio. Κομψή, stylish και super επιτυχημένη, βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή του στιλ και ξέρει να υποστηρίζει κάθε τάση με τον δικό της μοναδικό τρόπο, γι” αυτό δεν είναι λίγες οι φορές που ακολουθούμε πιστά τα looks της.

Φυσικά, ένα

από τα items που αποτελούν βασικό πυρήνα της δικής της αλλά και κάθε άλλης γυναικείας γκαρνταρόμπας, είναι το τζιν παντελόνι. Κομμάτι-κλειδί για τις περισσότερες εμφανίσεις μας, αφού μας συντροφεύει σε αμέτρητα looks και περιστάσεις, το ζητούμενο είναι να μας βοηθά να νιώθουμε χαλαρές και άνετες παραμένοντας stylish. Η δυσκολία στο να βρούμε το ιδανικό σχέδιο φαίνεται πως σταματά εδώ, αφού η νέα σειρά Hyperfree της Replay έρχεται για να μας προσφέρει ακριβώς αυτό: υπέροχα, μοντέρνα σχέδια, που εφαρμόζουν άψογα στη σιλουέτα μας χωρίς να εμποδίζουν τις κινήσεις μας.

Το γεγονός δε ότι αποτελούν την top επιλογή της Alessandra, χαρίζει ακόμα μεγαλύτερο boost στην αυτοπεποίθησή μας επιλέγοντάς τα ενώ η αντρική συλλογή που βλέπουμε να φορά ένα από τα πιο hot ονόματα του ποδοσφαίρου, ο Βραζιλιάνος Neymar Jr., είναι η λύση για να ανανεώσετε το στιλ του συντρόφου, του αδερφού ή, γενικότερα, των φίλων σας.

Με βασική έμπνευση μια πιο active καθημερινότητα όπου το να είσαι cool πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει και τον παράγοντα της άνεσης, τα Hyperfree jeans είναι η απάντηση που ψάχναμε, αφού σκοπός της συγκεκριμένης σειράς δεν είναι απλά να μας προσφέρει μερικά ωραία κομμάτια αλλά να μας ενθαρρύνει να είμαστε πιο δραστήριες χωρίς να δυσανασχετούμε με τα ρούχα μας. Όπως βλέπουμε άλλωστε και στο video της καμπάνιας, με την Alessandra Ambrosio και τον Neymar Jr. να μη μπορούν να αντισταθούν στον ρυθμό, τα συγκεκριμένα κομμάτια όχι μόνο δεν περιορίζουν αλλά ουσιαστικά μας… προκαλούν να κινηθούμε. #JeansYouHaveToMoveIn

Ακολουθώντας την τάση του athletic wear, η οποία κάνει θραύση παγκοσμίως, τα Hyperfree jeans μάς χαρίζουν εξαιρετική άνεση και ελευθερία στις κινήσεις μας, αφού η ανάλαφρη σύνθεσή τους τα κάνει ιδιαίτερα απαλά και ευχάριστα χάρη στις φυσικές ίνες και την 100% ελαστική τους σύνθεση. Σε 4 διαφορετικά σχέδια – skinny, slim low crotch cut, boyfit και boyfit jogging, ώστε η καθεμία να διαλέξει αυτό που της ταιριάζει καλύτερα, το σίγουρο είναι πως τα Hyperfree jeans της Replay θα γίνουν σημείο αναφοράς για τα φετινά μας σύνολα και θα μας κάνουν να νιώθουμε ότι έχουμε ένα κοινό στοιχείο με τη sexy Alessandra Ambrosio!

Ανακαλύψτε το αγαπημένο κομμάτι των δύο Βραζιλιάνων super stars αλλά και όλη την υπόλοιπη συλλογή στο www.replayjeans.com.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

TAGS: #JeansYouHaveToMoveIn, Alessandra Ambrosio, athletic wear, Celeb style, Neymar Jr, replay jeans, τζιν παντελόνι

Keywords
Τυχαία Θέματα