Ερχεται το (ακριβό) «Rising star»

TV GOSSIPΕρχεται το (ακριβό) «Rising star»Πέμπτη, Μάιος 26, 2016 - 15:23

Νέο τάλεντ σόου στον ΑΝΤ1 (που διεκδικούσε το Mega) στη θέση του «The Voice», με Βανδή στην κριτική επιτροπή

Το τηλεοπτικό κοινό αγαπά τα talent shows και αυτό φαίνεται στους πίνακες θεαματικότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1, αφού έχασε τα δικαιώματα της διεθνούς επιτυχημένης παραγωγής «The Voice», έχει... κινήσει γη και ουρανό για να βάλει στο πρόγραμμά του από τη νέα

τηλεοπτική σεζόν ένα ανάλογο πρόγραμμα, που θα χτυπήσει κόκκινο στην τηλεθέαση.

Πρόκειται, λοιπόν, να αγοράσει το δημοφιλές «Rising star», το οποίο μας έρχεται από το Ισραήλ και το διεκδικούσε με μανία όλο τον περασμένο χειμώνα το Mega.

Oμως στο τέλος τα σχέδια του σταθμού ναυάγησαν, καθώς δεν μπορούσε να διαθέσει το αστρονομικό ποσό που χρειαζόταν για να το αποκτήσει.

Παρουσίαση

Την παρουσίαση του show θα αναλάμβανε η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία θα ερχόταν μετά το «Just the 2 of us», και μάλιστα το ερώτημα είναι αν ο ΑΝΤ1 θα της κάνει πρόταση να το αναλάβει και να επιστρέψει έτσι στα παλιά της λημέρια.
Ωστόσο, έχει ακουστεί ήδη το πρώτο όνομα για την κριτική επιτροπή και δεν είναι άλλο από εκείνο της Δέσποινας Βανδή. Hδη λέγεται ότι η τραγουδίστρια έχει συμφωνήσει με το κανάλι, κι έτσι, μετά το «The Voice», η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί.

Να πούμε πως το συγκεκριμένο talent show είναι ακριβή παραγωγή, καθώς στο πλατό υπάρχει ένας τεράστιος γυάλινος τοίχος. Τα κομμάτια του αντιστοιχούν στους παίκτες και μάλιστα ανεβαίνουν ανάλογα με τη θετική ψήφο των τηλεθεατών. Ετσι, εκείνος που θα δει το δικό του γυάλινο κομμάτι να προηγείται περνάει στην επόμενη φάση. Είναι ένα αμφίδρομο τηλεοπτικό πρόγραμμα, όπου οι τηλεθεατές ορίζουν το «μέλλον» των υποψήφιων καλλίφωνων μέσα από τις τηλεφωνικές κλήσεις τους. Το θέμα του ΑΝΤ1 είναι να βρεθεί ένα μεγάλο στούντιο, μέσα στο οποίο θα κατασκευαστεί το καλοκαίρι ο... περίφημος τοίχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα