Online ραντεβού

Η επιλογή του online ραντεβού δεν έχει δεδομένη επιτυχία.

Ξοδεύετε πολλές ώρες μπροστά από μία οθόνη υπολογιστή απαντώντας άπειρες ερωτήσεις και αποκαλύπτοντας προσωπικά δεδομένα σας σε ένα μεγάλο κοινό. Θέλετε πραγματικά όμως να δημοσιοποιείται σε ένα άγνωστο κοινό τόσες πληροφορίες για εσάς;

Άραγε ισχύουν όσα σας λέει το αντίθετο φύλο που σας ενδιαφέρει;

Μία έρευνα που έχει γίνει αποδεικνύει ότι στο online dating οι άνδρες αλλά και οι γυναίκες παρουσιάζουν ένα

πρότυπο προφίλ άντρα ή γυναίκα στον ενδιαφερόμενο. Θα πρέπει λοιπόν να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν επιλέξετε ένα τέτοιο είδους ραντεβού.

Αρχικά θα πρέπει να προσέξετε τις πληροφορίες που μοιράζεστε. Μην ξεχνάτε ότι η ανταλλαγή πληροφοριών γίνεται στο διαδίκτυο. Μπορεί το άτομο που σας ενδιαφέρει να είναι όντως ένα σωστό παιδί που σας ταιριάζει, σκεφτείτε όμως πως όταν είστε σε κοινό chat room διαβάζουν κι άλλοι αυτά που αναφέρετε. Μην εμπιστεύεστε προσωπικά σας δεδομένα για την ασφάλειά σας. Η διεύθυνση της οικίας σας, το προσωπικό σας τηλέφωνο είναι κάποιες πληροφορίες που πρέπει να είστε σίγουροι με ποιους τα μοιράζεστε.

Επίσης μην εμπιστεύεστε εύκολα το άτομο που συνομιλείτε. Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με αυτή που γνωρίζετε κάποιον άγνωστο σε ένα μπαρ. Στην αρχή πρέπει να είστε σκεπτικοί. Δεν μπορείτε να ξέρετε το χαρακτήρα του συγκεκριμένου ατόμου ή τι πραγματικά θέλει από εσάς. Αφήστε λοιπόν λίγο καιρό να περάσει, γνωρίστε αυτό το άτομο, μάθετε για εκείνον πράγματα και όταν σιγουρευτείτε ότι είστε ασφαλής μπορείτε να κάνετε ένα βήμα παραπάνω.

The post Online ραντεβού appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα