Πρακτικές και καλαίσθητες ιδέες για να οργανώσετε τα ράφια σας

Τα ράφια αποτελούν κομμάτι της εσωτερικής διακόσμησης λόγω της πρακτικότητάς τους. Ωστόσο, δεν είναι ωραίο το θέαμα των άδειων ή ατακτοποίητων ραφιών. Παρακάτω θα βρείτε μερικούς τρόπους να οργανώσετε τα ράφια σας με τρόπο τόσο πρακτικό όσο και καλαίσθητο:

Τοποθετώντας άδειες κορνίζες πάνω στα ράφια, το πλαίσιο δηλαδή δίχως το κάδρο, ο τοίχος σας αποκτά εντυπωσιακά γεωμετρικά μοτίβα.

Κλέψτε αυτό το τρικ από τους διακοσμητές: Βάψτε τον τοίχο πάνω στον οποίο στηρίζονται τα ράφια σας ένα με δύο τόνους πιο βαθύ χρώμα από εκείνο του δωματίου. Το αποτέλεσμα θα σας αρέσει πολύ!

Αν

σας αρέσει το pop στυλ ντεκόρ τότε τοποθετήστε πάνω στα ράφια σας μονόχρωμα αντικείμενα και κυρίως παίξτε με την εναλλαγή λευκού και φανταχτερού χρώματος.

Αν θέλετε να οργανώσετε τα ράφια της κουζίνας σας τότε τοποθετήστε στο ένα ράφι τα βιβλία μαγειρικής σας και στο άλλο τα σκεύη σας. Τα οργανωμένα ράφια ανά τύπο ή χρήση αντικειμένου σας βοηθούν στη μαγειρική.

Τοποθετήστε στα ράφια σας τίτλους κλασσικών βιβλίων για να δώσετε στο χώρο σας την επιβλητικότητα μιας μεγάλης βιβλιοθήκης μουσείου ή πανεπιστημίου.

Διακοσμήστε τα ράφια σας με απρόσμενα και πρωτότυπα αντικείμενα όπως μια αντίκα ή αστεία αγαλματάκια.

Θέλετε ο χώρος σας να κάνει ιδιαίτερη εντύπωση; Βάψτε την πλάτη της βιβλιοθήκης ή τον τοίχο σε ένα έντονο χρώμα και τοποθετήστε στα ράφια λευκά διακοσμητικά αντικείμενα.

Τέλος στα άδεια ράφια!

Πηγή: realsimple.com

Keywords
Αναζητήσεις
ιδεες για βιβλιοθηκες, διακοσμηση ραφια απο γυψοσανιδα
Τυχαία Θέματα