Olenna Tyrell: Η γιαγιά του Game of Thrones

Μια από τις πιο ωραίες γυναίκες της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Είναι παμπόνηρη, κινείται στη σκιά όταν πρέπει και φροντίζει για το καλό της εγγονής της. Η Olenna Tyrell είναι η γιαγιά του Game of Thrones, αλλά με τα πιο αυθεντικά και σέξι γονίδια. Και αυτό αντανακλάται και στην Marghulis (εντάξει δεν είναι η πραγματική της εγγονή, αλλά για την οικονομία της συζήτησης το εκμεταλλευόμαστε). Για την ακρίβεια αν τώρα ήταν στα ντουζένια της θα έπαιρνε άνετα την πρωτιά

από την Emilia Clarke, την Ντενέρις.

Η Diana Rigg είναι μια ηθοποιός με σημαντική τηλεοπτική πορεία, που χρειάστηκε να περάσουν τόσα χρόνια και να φτάσει στα 73 της για να γίνει γνωστή ευρέως και φίρμα. Κουβαλάει όμως στις πλάτες της σημαντικές συνεργασίες και ένα παρελθόν προσωπικό με πολλούς επαίνους και φιλοφρονήσεις, καθώς από τη δεκαετία του ΄60 μέχρι και τα μέσα του ΄80 ήταν από τις πιο ωραίες γυναίκες της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Ο ρόλος της Emma Peel στη σειρά Avengers από το 1965 ως το 1967 την σημάδεψε και την έκανε γνωστή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έπρεπε να έρθει όμως το 1969 και ο πράκτορας 007, ο James Bond, για να την κάνουν γνωστή σε πιο ευρύ κοινό. Ως η μοναδική γυναίκα του James Bond, αφού σε καμία άλλη ταινία δεν έχει εμφανιστεί παντρεμένος ο ήρωας, η Diana βρήκε το βήμα που ήθελε για να αναδειχθεί.

Τα επόμενα της βήματα όμως παρέμειναν πιο βρετανοκεντρικά, με το The Hospita και το Theatre Of Blood να διεκδικούν δάφνες ποιότητας. Το πιο σημαντικό της παράσημο ήταν η συνύπαρξη με τον Lorens Olivie στη σειρά Βασιλιάς Λιρ του 1983. Πέρασαν περίπου τριάντα χρόνια και χρειάστηκε η βοήθεια της τεχνολογίας, ώστε η Diana να πάρει αυτό που της αναλογεί. Ένα γκεστ στο Doctor Who και φυσικά ο ρόλος της Olenna Tyrell στο Game of Thrones εξύψωσαν την καριέρα της.

Δείτε εικόνες στο koolnews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα