Χοντραίνει το παιχνίδι: Βίντεο στη δημοσιότητα έδωσε ο Μιχαλολιάκος για όσα έγιναν χθες

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο του Πειραιά είναι και οι δύο μονομάχοι του δεύτερου γύρου, Βασίλης Μιχαλολιάκος και Γιάννης Μώραλης.

Η κόντρα ωστόσο των δύο υποψηφίων που ξεκίνησε με τις καταγγελίες του κ. Μιχαλολιάκου φαίνεται ότι παίρνει πλέον διαστάσεις. Νωρίτερα ο Γιάννης Μώραλης σε δήλωση του χαρακτήρισε «εκπρόσωπο των Ρέιντζερς και των Κενταύρων τον Βασίλη Μιχαλολιάκο»

και πριν από λίγο ο νυν δήμαρχος έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο αποδεικνύει όπως ο ίδιος υποστηρίζει μέρος των καταγγελιών του.

Πρόκειται για όσα συνέβησαν χθες σε εκλογικό κέντρο στην Καστέλλα όπου σύμφωνα με τις καταγγελίες του παρεμποδίστηκε από υποστηρικτές του κ Μώραλη να εισέλθει στο εκλογικό τμήμα.

Δείτε το ερασιτεχνικό βίντεο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1:

Μαρινάκης: Το πρώτο βήμα έγινε

Ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες, τους οποίους ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του, να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την Κυριακή 25 Μαΐου, προκειμένου να σταλεί το «ηχηρό μήνυμα της αλληλεγγύης που ήδη συντελείται στην πόλη του Πειραιά», απευθύνει με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Το πρώτο βήμα έγινε. Ο Πειραιάς αλλάζει. Με αγάπη και μεράκι, σκληρή δουλειά και χωρίς πολλά λόγια συνεχίζουμε να βαδίζουμε στον δρόμο της δημιουργίας, της ανάπτυξης και της εργασίας, με γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον για τα Παιδιά του Πειραιά» αναφέρει στη δήλωσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα