Naomi Watts – Liev Schreiber: Η κοινή ανακοίνωση του χωρισμού τους

Δεν είστε οι μόνες που αναρωτιέστε τι δεν πάει καλά το 2016. Η ίδια ερώτηση στριφογυρίζει και στα δικά μας μυαλά. Άλλο ένα δυσάρεστο νέο έφτασε στα αυτιά μας και στα μάτια μας: Η Naomi Watts και ο Liev Schreiber χωρίζουν μετά από 11 χρόνια.

Ανακοίνωσαν την απόφασή τους με μία κοινή δήλωση στο Enterainment Tonight που έλεγε τα εξής:

«Τους τελευταίους μήνες καταλήξαμε στο ότι ο καλύτερος τρόπος να προχωρήσουμε ως οικογένεια είναι να χωρίσουμε ως ζευγάρι. Σκοπεύουμε να

μεγαλώσουμε τα παιδιά μας μαζί και να εξερευνήσουμε αυτή τη νέα φάση της σχέσης μας με μεγάλη αγάπη, σεβασμό και φιλία στις καρδιές μας. Καθώς εκτιμάμε την περιέργεια και την υποστήριξή σας, ζητάμε από τον Τύπο να είναι προσεκτικός με τα παιδιά μας και να σεβαστεί το δικαίωμά τους στην ιδιωτική ζωή.»

Η Watts και ο Schreiber ήταν μαζί από το 2005, χωρίς να έχουν παντρευτεί ποτέ Έχουν δύο παιδιά μαζί, το ένα 9 και το άλλο 7 ετών.

Οπότε, ναι, τα περίεργα νέα συνεχίζονται…

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Liev Schreiber, Naomi Watts, διάσημα ζευγάρια, κοινή ανακοίνωση, χωρισμός

Keywords
Τυχαία Θέματα