Color Blocking: Η μεγαλύτερη makeup τάση της άνοιξης μέχρι στιγμής

Είναι κάποιες Εβδομάδες Μόδας που είναι ξεκάθαρο ότι κάποια χρώματα στο μακιγιάζ κυριαρχούν, όμως αυτές οι Εβδομάδες Μόδας που διανύουμε δεν έχουν δώσει κανένα τέτοιο «σήμα». Αντίθετα, έχουμε δει όλα τα χρώματα και μάλιστα στις πολύ έντονες αποχρώσεις τους. Ωστόσο, υπάρχει κάτι κοινό, που μάλλον θα γίνει huge και massive με τον ερχομό της άνοιξης και είναι το color blocking.

Τι σημαίνει αυτό; Πως σε άλλα catwalks είδαμε φωτεινό και έντονο χρώμα στα χείλη,

σε άλλα στα μάτια και σε άλλα στα μάγουλα -και φυσικά(!), επειδή πρόκειται για blocking, όταν βλέπαμε κίτρινη σκιά στα μάτια δεν υπήρχε χρώμα στα χείλη του ίδιου προσώπου. Περιμένουμε, βέβαια, μέχρι και την ολοκλήρωση της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού για να μπορούμε να είμαστε 100% σίγουρες πως αυτό είναι το βασικότερο makeup trend, ωστόσο μπορούμε ήδη να το υποστηρίξουμε με αρκετή σιγουριά, αφού σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο, αλλά και Μιλάνο, οι σχεδιαστές λάτρεψαν κάθε χρώμα, αρκεί να ήταν στην εντονότερη απόχρωσή του.

Το μήνυμα, λοιπόν, για την ώρα, είναι ένα: Διαλέξτε ένα φωτεινό χρώμα, οποιοδήποτε φωτεινό χρώμα και απλώστε το σε όποιο σημείο του προσώπου σας προτιμάτε -όσο το χρώμα αυτό ανήκει στην παλέτα του ουράνιου τόξου, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε μήπως κάνετε λάθος!

1 ΑΠΟ 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

TAGS: color blocking, colorful makeup, makeup ss17, Εβδομάδες Μόδας, νέες τάσεις στο μακιγιάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα