Models off duty: Τα μυστικά του στιλ τους

09:11 5/2/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Το ότι κλέβουν τις εντυπώσεις κάθε φορά που διασχίζουν τα catwalks είναι δεδομένο. Το να μας εκπλήσσουν όμως και με το προσωπικό τους στιλ σε απλές στιγμές της καθημερινότητας, είναι σίγουρα μεγάλο plus. Μοιάζει φυσικό και επόμενο βέβαια, αφού η ενασχόλησή τους με τη βιομηχανία της μόδας προφανώς και έχει εμφυσήσει μέσα τους βασικούς κανόνες του στιλ.

Πώς λοιπόν μπορείτε να αντιγράψετε το cool και χαλαρό look των μοντέλων που θαυμάζετε σε streetstyle και paparazzi λήψεις;

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Kate Grigorieva

Dark αποχρώσεις για το μοντέλο της Victoria’s Secret. H όμορφη Kate επιλέγει να φορέσει το blazer της ριγμένο στους ώμους, ένα τέλειο trick για να δείξετε cool στη στιγμή.

Δείτε περισσότερα Galleries Devon Windsor

Από τις καλύτερες streetstyle εμφανίσεις αφού τα έχει πραγματικά όλα: black & white αποχρώσεις, leather pants και stylish αξεσουάρ. Όποιο στοιχείο κι αν ενσωματώσετε στο look σας η επιτυχία είναι δεδομένη.

Δείτε περισσότερα Galleries Devon Windsor

Ένα shirt dress θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση του να κάνετε συνδυασμούς ενώ θα σας δώσει και τον αέρα cool Νεοϋορκέζας.

Δείτε περισσότερα Galleries Gigi Hadid

Denim over denim σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό παλτό σε παλ απόχρωση. Το απόλυτο mix n” match από τη Gigi Hadid.

Δείτε περισσότερα Galleries Gigi Hadid

Ένα εντυπωσιακό παλτό με tribal μοτίβο θα τραβήξει την προσοχή χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα παραπάνω. Ιδανικό για τις μέρες που δεν έχετε διάθεση να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με το τι θα φορέσετε.

Δείτε περισσότερα Galleries Kendall Jenner

Το μοντέλο της γνωστής οικογένειας παραμένει stylish ακόμα και στον δρόμο για το γυμναστήριο. Δε διστάζει να συνδυάσει sportswear κομμάτια με ένα πιο fashionable παλτό, με το αποτέλεσμα να τη δικαιώνει.

Δείτε περισσότερα Galleries Karlie Kloss

Ποιος είπε ότι δε μπορείτε να συνδυάσετε το αγαπημένο σας φόρεμα με ένα ζευγάρι sneakers; Πρόκειται για το πιο cool outfit, με την έγκριση της Karlie Kloss.

Δείτε περισσότερα Galleries Karlie Kloss

Ένα ψηλόμεσο cropped παντελόνι είναι το μυστικό για να κάνετε τη σιλουέτα σας να δείχνει πιο ψηλόλιγνη.

Δείτε περισσότερα Galleries Kate Upton

Το sexy μοντέλο επέλεξε να φορέσει burgundy παντελόνι με γκρι παλτό, δημιουργώντας έναν από τους πιο fashionable συνδυασμούς.

Δείτε περισσότερα Galleries Ksenia M

Φορέστε το αγαπημένο σας καρό πουκάμισο δεμένο γύρω από τη μέση για να δώσετε μια grunge πινελιά στο look σας.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Karlie Kloss, Kendall Jenner, streetstyle, styling tips, γυμναστήριο, μοντέλα

Keywords
Τυχαία Θέματα