L’Étoile de Mer: Η νέα συλλογή της Aisha Diri εμπνέεται από την τέχνη

Η Aisha Diri, καλωσορίζει την Άνοιξη του 2016 με τη νέα της συλλογή “L’Étoile de Mer”, που είναι εμπνευσμένη και επηρεασμένη από την τέχνη. Η τέχνη άλλωστε είναι γνωστό ότι αγαπά τη μόδα και η μόδα την τέχνη. Η σχεδιάστρια, παρουσιάζει διαχρονικά κομμάτια γυναικείας κομψότητας για τις γυναίκες του σήμερα δίνοντας έμφαση για άλλη μία φορά στις λεπτομέρειες, που κάνουν και τη διαφορά.

Γεωμετρικές φόρμες, εμπνέουν τη νέα της συλλογή οι οποίες και αποτυπώνονται

σε υψηλής ποιότητας, αέρινα υφάσματα, δημιουργώντας μικρούς θησαυρούς εκλεπτυσμένης κομψότητας και στιλ. Η ιδιαίτερη προσοχή τόσο στα υλικά εξαιρετικής ποιότητας όσο και στη ραφή είναι αναπόσπαστο κομμάτι και αυτής της συλλογής.

Λίγα λόγια για την Aisha Diri

Η Aisha Diri, ξεκίνησε το ταξίδι της στο χώρο της μόδας, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στο Λονδίνο. Εργάστηκε στον τομέα της παραγωγής για επώνυμους οίκους μόδας στο Μιλάνο και επιστρέφοντας στην Ελλάδα αποφάσισε να εκπληρώσει τα όνειρό της, δημιουργώντας το προσωπικό της label. Η βασική της επιθυμία είναι να δημιουργεί κλασσικά κομμάτια με σύγχρονο ύφος κατάλληλα για κάθε περίσταση που απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να αποπνέουν θηλυκότητα και κομψότητα. Η παραγωγή των προϊόντων υλοποιείται αποκλειστικά στην Αθήνα, με προδιαγραφές υψηλής ραπτικής.

Φωκίωνος 8 & Ερμού, Αθήνα

Τηλ.: 213 033 85 69

[email protected] .

www.aishadiri.com

1 ΑΠΟ 15 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

TAGS: Aisha Diri, L’Étoile de Mer

Keywords
Τυχαία Θέματα