#ItsAmaliaK: Mια ημέρα στο Los Angeles

Το Los Angles είναι ένας από τους αγαπημένους μου προορισμούς πλέον. Είναι σχετικά κοντά στο Berkeley, μια ώρα με το αεροπλάνο και 6 με το αυτοκίνητο. Δεν έχω κάνει ποτέ την διαδρομή οδικώς όμως λένε πως είναι ένα από τα πράγματα που αξίζει να κάνει κανείς στην Καλιφόρνια καθώς ο δρόμος είναι δίπλα στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Συνήθως, φτάνω απόγευμα προς βράδυ, καθώς πάω Παρασκευή μετά τα μαθήματα για το Σαββατοκύριακο. Έτσι την πρώτη μέρα δεν κάνω πολλά. Βραδινό και ύπνος. Το Σάββατο είναι πάντα η αγαπημένη και πιο γεμάτη μου μέρα.

Ξυπνάω με κέφι, κάνω το πιο απλό makeup routine, καθώς

θα είμαι στο δρόμο όλη μέρα και θέλω να νιώθω χαλαρή! Προφανώς το LA είναι το μέρος όπου το surfer girl χτένισμα ξεκίνησε! Γι’αυτό, τιμώ το συγκεκριμένο look όσο περισσότερο μπορώ όσο είμαι εκεί! Πλέον θα έχετε μάθει πως το αγαπημένο που προϊόν για ένα ατημέλητο αλλά περιποιημένο wave είναι το Got2b Beach matt Spray τoυ Schwarzkopf. Κάνει απίστευτη δουλειά, και ταυτόχρονα δίνει και όγκο στα μαλλιά, και γι αυτό δεν το αποχωρίζομαι ούτε το φθινόπωρο! Beach to street, because summer never ends!

Μόλις ετοιμαστώ πάω για πρωινό όπου θα φάω και scrambled eggs αλλά και pancakes γιατί μετράω το μικρό μου ταξιδάκι ως διακοπές και στις διακοπές οι θερμίδες δεν μετράνε σωστά;

Μετά το πρωινό το πιο πιθανό είναι να κάνω μια βόλτα στο κεντρικό LA σχετικά μακριά από την θάλασσα. Εκεί επισκέπτομαι είτε το μουσείο μοντέρνας τέχνης LACMA, είτε την Hollywood Boulevard, είτε μαγαζιά! Ναι είναι λίγο τουριστικά αλλά μου αρέσουν, ειδικά το μουσείο!

LACMA

Το Κινέζικο θέατρο στην Hollywood Boulevard όπου γίνονται πολλά award shows

Μετά τις βόλτες ανυπομονώ κιόλας να φάω το αγαπημένο μου burger! Yummm. Νομίζω πως δεν χρειάζεται να σας πω πως τώρα που σας γράφω το άρθρο από το δωματιάκι μου σκέφτομαι αυτό το γεύμα και μου τρέχουν τα σάλια…

Μετά από όλο αυτό το μεσημεριανό η αλήθεια είναι πως το μόνο που θέλω να κάνω είναι να χαλαρώσω και να κοιμηθώ! Όμως είμαι εκεί μόνο για λίγες μέρες συνήθως οπότε προσπαθώ να είμαι ενεργητική και να έχω full μέρες. Προς το απόγευμα ένα από τα αγαπημένα μου μέρη είναι η Abbot Kinney στο Venice. Έχει πολλά μικρά ψαγμένα μαγαζάκια τελείως διαφορετικά από εκείνα στο κεντρικό LA, και το κλίμα είναι πιο surfer, νεανικό, και cool! Ένα από τα πιο ωραία μαγαζιά που βρήκα ήταν ένα με τα πιο ωραία γυαλιά ηλίου ever.

Επίσης στο Venice υπάρχουν πολλά graffiti τα οποία όμως είναι φανταστικά! Συνεχώς ψάχνω για καινούργια. Κάθε φορά που πάω βρίσκω ένα διαφορετικό που δεν είχα παρατηρήσει, είναι πραγματικά πανέμορφα.

Σιγά σιγά βραδιάζει και έρχεται το ηλιοβασίλεμα. Περίπου 20 λεπτά από το Venice είναι το Malibu όπου είναι πανέμορφα αυτή την ώρα.

Λογικό πως μετά από όλο αυτό είμαι κυριολεκτικά ΠΤΩΜΑ! Κοιμάμαι σίγουρα για μια ώρα και κατα τις 10 θα πάω για βραδινό!

Είπαμε οι θερμίδες δεν μετράνε στις διακοπές!

Αν τύχει να πας και να νοικιάσεις αυτοκίνητο, το βράδυ είναι ωραίο οδηγήσεις στα Hollywood Hills. Από εκεί βλέπεις όλη την πόλη να λάμπει κυριολεκτικά!

Γενικά το LA δεν έχει κάποια κουλτούρα ή πολιτιστική ιδιαιτερότητα, παρ’όλα αυτά είναι μια σχετικά καινούργια πόλη με νεανική και fun ιδεολογία όπου αξίζει να επισκεφτεί κανείς αν έχει την ευκαιρία!

Ελπίζω να μπορούσα να σας πάρω μαζί μου!

Σας φιλώ

xxx

Αμαλία

Keywords
Τυχαία Θέματα