ΙΚΑ Ζωγράφου: Βομβαρδισμένο τοπίο

16:03 4/4/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΙΚΑ Ζωγράφου: Βομβαρδισμένο τοπίο Δευτέρα, Απρίλιος 4, 2016 - 16:02

Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε έως και χθες ο χώρος των γκισέ στο υποκατάστημα ΙΚΑ Ζωγράφου, αφού κατέρρευσε μεγάλο μέρος της οροφής (!), με αποτέλεσμα σοβάδες, φωτιστικά και καλώδια να πέσουν ακόμα και πάνω στις καρέκλες. Ευτυχώς το ταβάνι «γκρεμίστηκε» το περασμένο Σάββατο, οπότε η υπηρεσία ήταν κλειστή, και βέβαια δεν υπήρχαν στο κτίριο ούτε ασφαλισμένοι ούτε εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων ΙΚΑ Αττικής

Βαγγέλη Θεοδωρίδη, ο συγκεκριμένος χώρος είναι το σημείο συναλλαγής με τους πολίτες και πρόκειται για μια επιφάνεια περίπου 25 τ.μ. Μάλιστα, όπως κατήγγειλε ο Σύλλογος Εργαζομένων στο ΙΚΑ Ν. Αττικής και Νήσων, τέσσερις ολόκληρες ημέρες μετά το συμβάν οι εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς στο κτίριο δεν είχαν καν ξεκινήσει, ενώ μετά την πραγματογνωμοσύνη οι αρμόδιοι μηχανικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι δεν θα υπάρξει κατάρρευση κι άλλων τμημάτων της οροφής.

Ειδικότερα, οι μηχανικοί που έκαναν την αυτοψία ζήτησαν άμεση έναρξη των τεχνικών εργασιών. Ετσι, από την Παρασκευή τα συνεργεία έπιασαν δουλειά, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι εργασίες αναμενόταν να ολοκληρωθούν αργά χθες το βράδυ και το υποκατάστημα του ΙΚΑ ενδέχεται να λειτουργήσει και πάλι από σήμερα το πρωί.

Keywords
Τυχαία Θέματα