Happy B-edrooms

Η περιέργεια είναι αυτή που γεννά τη μάθηση και κρατά ζωντανή τη γνώση.

Ο Einstein έχει πει “Μοναδικό κίνητρο της επιστημονικής μου δουλειάς είναι η ακατανίκητη επιθυμία μου να κατανοήσω τα μυστικά της φύσης. Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο ταλέντο, είμαι απλώς παθιασμένα περίεργος.” Θα πείτε τη σχέση έχει αυτό με τα παιδικά δωμάτια; Τεράστια. Το παιδικό δωμάτιο είναι ο χώρος που ένα παιδί ζει και μεγαλώνει. Προσλαμβάνει διάφορες εικόνες που το βοηθούν να αναπτύξει κοινωνικές δεξιότητες και όχι μόνο. Για να ενισχύσετε την περιέργεια

του και να το βοηθήσετε να ανακαλύψει τον κόσμο θα πρέπει το δωμάτιο να είναι πλούσιο σε ερεθίσματα. Να αποτελεί το έναυσμα για περαιτέρω μάθηση. Έντονα χρώματα, αντικείμενα με διαφορετικές υφές, τοιχογραφίες, φως, παιχνίδια, βιβλία είναι μόνο μερικά απ΄τα πράγματα που θα πρέπει να υπάρχουν σ΄ένα παιδικό δωμάτιο. Δημιουργήστε μοναδικές γωνιές όπου το παιδί θα μπορεί να χαλαρώνει και να διαβάζΕμείς βρήκαμε για εσάς μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις παιδικών δωματίων όπου κυριαρχεί το χρώμα, η αρμονία και φυσικά η φαντασία.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Σπάστε την μονοτονία του ροζ και δημιουργήστε ήπιες χρωματικές αντιθέσεις. Τα παιδικά δωμάτια πρέπει να είναι πλούσια σε ερεθίσματα και εικόνες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Βάλτε έντονο χρώμα στο παιδικό δωμάτιο.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Δημιουργήστε μία γωνιά βιβλίου. Θα είναι ο χώρος που θα μπορείτε να διαβάζετε με τα παιδιά σας ή θα διαβάζουν μόνα τους παραμύθια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Παίξτε στον τοίχο με χρωματιστά καδράκια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δημιουργήστε ένα χώρο όπου το παιδί θα μπορεί να ηρεμεί και να χαλαρώνει.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Προτιμήστε τις παστέλ αποχρώσεις για το παιδικό δωμάτιο.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα δωμάτιο που υπακούει στις νέες τάσεις. Σκανδιναβική διακόσμηση στην πιο light εκδοχή της.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: δημιουργικότητα, ερεθίσματα, παιδικά δωμάτια, παιχνίδια, φαντασία, Χρώματα

Keywords
Τυχαία Θέματα