H εμπειρία μου από το 2ο Women in Action

18:29 3/6/2014 - Πηγή: Jenny.gr

1 μέρα, 1 θεσμός, 5 γυναίκες, 2 sites, 77 γυναικείες επιχειρηματίες, 6.000 επισκέπτες, 800 παιδιά, ο λόγος για το 2ο Women in Action.

Μια μέρα οργανωμένη απ΄ τις γυναίκες για τις γυναίκες δίπλα στη θάλασσα με άκρως καλοκαιρινή διάθεση. Σκοπός του Women in Action που πλέον έχει γίνει θεσμός, είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά με κάθε τρόπο να προβάλουν την δουλειά τους. Την

Κυριακή περάσαμε μια ημέρα κάνοντας αγορές από όλες τις συμμετέχουσες, δίπλα στη θάλασσα, με πολλούς φίλους, ωραία μουσική και καλή διάθεση.

Τo σημαντικό για μας είναι ότι καταφέραμε το στόχο μας. Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη απ΄την προσπάθεια μας αλλά και την ανταπόκριση του κόσμου. Σύγχρονες γυναίκες, μαμάδες με παιδιά, αλλά και μπαμπάδες, καθώς και πάρα πολλοί νέοι παρευρέθησαν αγκαλιάζοντας την ιδέα.

Γνώρισα πολλούς από εσάς που μας στηρίζετε, μοιράστηκα τις εμπειρίες τους, είδα πρωτότυπες ιδέες και πράγματα φτιαγμένα από αγάπη και μεράκι. Όλη η ομάδα του Jenny.gr ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν και φυσικά τις αγαπημένες μας Bάσω, Βιβή, Αμαλία και Λίτσα ή αλλιώς 4moms!
Ένα μεγάλο μπράβο σ΄όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη φορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα