Beauty files of the week: 7 looks που μας τράβηξαν την προσοχή

08:47 3/4/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Ακόμα μία εβδομάδα με τις διάσημες κυρίες να δίνουν το παρόν σε events ή απλά να περιφέρονται σε πολυσύχναστα μέρη και εμάς να σχολιάζουμε και φυσικά να παίρνουμε έμπνευση και ιδέες για το δικό μας beauty look. Αυτή τη φορά οι διάσημες κυρίες μας κέντρισαν την προσοχή τόσο με το street look όσο και με τις πιο επίσημες εμφανίσεις.

Με τη Rihanna να εντυπωσιάζει -θετικά ή αρνητικά;- με ένα σχεδόν κουκλίστικο makeup και την Jennifer

Garner να μας εκπλήσσει για ακόμα μία φορά θα ξεκινήσουμε την αξιολόγησή μας γι” αυτή την εβδομάδα. Κρατήστε τα στοιχεία που σας αρέσουν από το hairstyle και το makeup των κυριών παρακάτω και υιοθετήστε τα στο δικό σας προσωπικό look.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Margot Robbie

Ίσως να φταίνε τα φώτα αλλά το μακιγιάζ της Margot είναι αρκετά λευκό. Το messy ponytail που επέλεξε ωστόσο της ταιριάζει απόλυτα και αναδεικνύει το υπέροχο χαμόγελό της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τελευταία η Jennifer Garner μας εκπλήσσει θετικά με τις beauty επιλογές της. Φαίνεται πάντα φρέσκια και έχει πετύχει ένα πολύ ωραίο χρώμα στα μαλλιά της.

Δείτε περισσότερα Galleries Gwen Stefani

Το πιο cool beauty look της ταιριάζει πιο πολύ, αφού το υπερβολικό μακιγιάζ κάνει μεγάλη αντίθεση με το white blonde χρώμα των μαλλιών της. Στις street εμφανίσεις της είναι σαφώς καλύτερη!

Δείτε περισσότερα Galleries Rihanna

Ωραία cat eye makeup look και ωραία λάμψη στα χείλη. Αυτό που δεν μας αρέσει πολύ είναι το έντονο bronzing. Λίγο highlighting θα έδινε σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries Kerry Washington

Tropical beauty με μία γερή δόση κομψότητας. Άψογο μακιγιάζ, σωστά συνδυασμένο με το hairstyle.

Δείτε περισσότερα Galleries Heidi Klum

Ακόμα και σε αυτή την ηλικία η Heidi Klum έχει ένα πολύ νεανικό χαμόγελο που δίνει λάμψη σε όλο το υπόλοιπο πρόσωπο. Την προτιμάμε ωστόσο με ίσια μαλλιά. Εσείς;

Δείτε περισσότερα Galleries Kate Hudson

Το καρέ της πάει πολύ και την κάνει να φαίνεται αρκετά πιο νέα όταν το συνδυάζει με έντονο χρώμα στα χείλη, όπως το συγκεκριμένο κόκκινο.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: beauty look, FUNKMARTINI_BEAUTY, hairstyle, Jennifer Garner, makeup, Rihanna, street beauty look, μακιγιάζ, μαλλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα