Ιδέες για να εντάξετε τα έντονα χρώματα στο καθιστικό

09:17 2/4/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Η άνοιξη δίνει την καλύτερη αφορμή για περισσότερο χρώμα στο καθιστικό με μικρές αλλά και μεγάλες αλλαγές. Αν και η αριστοκρατικότητα της μονοχρωμίας και του tone on tone σε γήινες αποχρώσεις είναι αναμφισβήτητη, τα έντονα χρώματα είναι αυτά που σκορπούν πάντα τα θετικά τους vibes στο χώρο ο οποίος με τη σειρά του μεταδίδει τη χαρούμενη ενέργεια του. Το καθιστικό είναι το ιδανικό σημείο για να τα εντάξετε με τον πιο stylish και chic τρόπο ακόμα και στην περίπτωση μίας κλασσικής διακόσμησης. Ούτως η άλλως η παλέτα και της φετινής σεζόν αγαπά

τα πολλά και έντονα χρώματα, ειδικά για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το κορυφαίο χρώμα για φέτος το rose quartz ταιριάζει απόλυτα και σε ένα καθιστικό με κλασσική διακόσμηση. Συνδυάστε το με το πράσινο της μέντας προσθέτοντας λίγες τιρκουάζ πινελιές.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα καθιστικό με ουδέτερη διακόσμηση αποτελεί τον κατάλληλο καμβά για μία ριζική αλλαγή. Προσθέστε πολύχρωμα μαξιλάρια με έντονα μοτίβα στον καναπέ συνδυάζοντας τα με το ανάλογο χαλί. Για να αναβαθμίσετε ακόμη περισσότερο την αισθητική του χώρου τοποθετήστε έναν μοντέρνο πίνακα στον τοίχο και stylish accessories στο coffee table.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το παραδοσιακό και μεσογειακό μπλε, τονίζει πάντα το σημείο όπου τοποθετείται. Για ένα μοντέρνο ύφος συνδυάστε το με έντονες μοβ και ροζ αποχρώσεις σε γεωμετρικά μοτίβα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το minimal decor συνδέεται άμεσα με το σοφιστικέ γκρι. Η ουδέτερη απόχρωση αναδεικνύει το έντονο κόκκινο χαρίζοντας δυναμικότητα στον χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

floral μοτίβα ταιριάζουν μοναδικά σε έναν καναπέ κλασσικού design.

Δείτε περισσότερα Galleries

Tα χρώματα μπορούν να γίνουν ο καλύτερος «σύμμαχος» στο mix & match decor. Τα κλασσικά έπιπλα και οι παστέλ αποχρώσεις συνδυάζονται με έντονα χρώματα και μοντέρνα items.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το coffee table και ο τοίχος είναι δύο από τα σημεία που μπορείτε να εστιάσετε για μία εύκολη αλλαγή με ορατό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ακόμα και μία μικρή παρέμβαση μπορεί να ανανεώσει την εικόνα του καθιστικού.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: διακόσμηση, καθιστικό, Χρώματα

Keywords
Τυχαία Θέματα