Anne Hathaway: Πόσο fit & healthy είναι;

11:32 9/1/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Η άσκηση και οι διατροφικές συνήθειες που ακολουθεί.

Η 28χρονη ηθοποιός Anne Hathaway μιλάει για τις συνταγές ομορφιάς που ακολουθεί στην καθημερινότητα της.

Για την εμφάνιση της:
«Δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένη με την εμφάνιση μου όταν ήμουν στην εφηβεία. Μεγαλώνοντας όμως διαπίστωσα ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή από το να παλεύεις για την τελειότητα. Για εμένα η ομορφιά είναι συνδεδεμένη

με την προσωπικότητα και την εξυπνάδα κάποιου. Να είσαι χαρούμενη. Να είσαι ο εαυτός σου.

Για την γυμναστική που ακολουθεί:
«Εάν ετοιμάζομαι για κάποιον ρόλο τότε έχω personal trainer και απολαμβάνω να κάνω τζόκινγκ και yoga. Δεν έχω χρόνο για να πάω γυμναστήριο, όμως προσπαθώ να πηγαίνω παντού περπατώντας. Μου αρέσει να πηγαίνω βόλτα τον σκύλο μου και να πηγαίνω με τις σκάλες όποτε αυτό είναι δυνατός. Δεν έχω το τέλειο σώμα, άλλα δεν με ενοχλεί αυτό. Έχω φτάσει σε ένα σημείο στην ζωή μου όπου καταλαβαίνω πως το να προσπαθείς να είσαι αδύνατη δεν είναι ούτε ευχάριστο ούτε θεμιτό.»

Για την διατροφή της:
«Στην πραγματικότητα φλέρταρα με την χορτοφαγία από τα 12 μου, όμως πριν μερικά χρόνια ένα καλοκαίρι σταμάτησα να τρώω κρέας και ψάρι εντελώς για ηθικούς λόγους. Όταν οι φίλοι μου με ρωτούν εάν θέλω να φάω sushi εγώ απλώς παραγγέλνω ρολά με αγγούρι. Όσο δελεαστικό κι εάν είναι ένα κομμάτι sushi, απλώς δεν μπορώ.»

The post Anne Hathaway: Πόσο fit & healthy είναι; appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα