Heidi Klum: Θα ξαναπαντρευτεί;

10:19 9/1/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Τι λέει για το ενδεχόμενο νέου γάμου αλλά και για την τόλμη στο sex:

H Heidi Klum μίλησε στο περιοδικό Marie Claire για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί μετά το χωρισμό της με τον τραγουδιστή Seal: «Δε νομίζω. Όχι. Όχι. Ήθελα να κρατήσω τη μνήμη του γάμου μας ζωντανή κάθε χρόνο, γι’ αυτό και νόμιζα πως θα είχε πλάκα να παντρευόμασταν ξανά και ξανά. Αλλά τώρα δε νομίζω πως είναι τόσο σημαντικό. Δεν είμαι θυμωμένη με κάτι, αλλά δε νομίζω πως θα ξαναπαντρευόμουν. Ίσως αν

είμαι με κάποιον 15 ή 20 χρόνια και το κάνουμε σε μεγάλη ηλικία, θα είχε πλάκα… Αλλά δεν έχω τη βιασύνη πια.»

Ακόμα, το διάσημο top model μίλησε και για το sex και για το να πειραματίζεται στο κρεβάτι: «Μερικοί πειραματίζονται πιο συχνά στο κρεβάτι και άλλοι είναι πιο βαρετοί. Αν είσαι άγρια και τρελή, εξωτερίκευσέ το ώστε ο άλλος να ξέρει πως έχεις μία διαβολική φλόγα μέσα σου που βγαίνει μία στο τόσο. Είναι καλό επίσης να μεταμορφώνεσαι, να κάνεις πράγματα έξω από τα συνηθισμένα.»

Άραγε θα τα έφτιαχνε με κάποιον μικρότερο; «Μπορώ να καταλάβω γιατί μία γυναίκα βρίσκει έναν μικρότερο άντρα γοητευτικό, γιατί η αλήθεια είναι ότι όταν οι άντρες μεγαλώνουν, η κατάστασή τους αλλάζει. Οι μικρότεροι άντρες γυμνάζονται καλύτερα και όταν τα ρούχα βγαίνουν είναι ωραίο να κοιτάς ένα sexy, γυμνασμένο κορμί. Αλλά είμαι ρεαλίστρια. Γίνομαι 40 του χρόνου, δε νομίζω πως μπορώ να ξυπνάω δίπλα σε έναν 25χρονο.»

The post Heidi Klum: Θα ξαναπαντρευτεί; appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα