Aline Lima: τόσο ερωτική που της αξίζει Χρυσό μετάλλιο

Η χώρα της φιλοξενεί τους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες και εκείνη αντιπροσωπεύει επάξια την βραζιλιάνικη ομορφιά της! Η Aline Lima είναι από τα πιο σέξι μοντέλα παγκοσμίως και αρκετά περιζήτητη, παρακαλώ… Αγαπάει την Νέα Υόρκη αλλά είναι ερωτευμένη με την Βραζιλία, της αρέσει η γυμναστική, να παρακολουθεί καλούς αγώνες ποδοσφαίρου και λατρεύει το μπόουλινγκ.

Η ερωτική Aline, δηλώνει παρούσα σε οποιαδήποτε πρόκληση και εάν αναρωτιέστε τι την κάνει να νιώθει σέξι… Μαντέψτε? Όταν γυμνάζει το κορμί της, αυτό την κάνει να αισθάνεται ελεύθερη και σέξι. Επίσης, λατρεύει τον χορό γιατί νιώθει τον ρυθμό της μουσικής μέσα της.

Ο λογαριασμός της στο Instagram παίρνει φωτιά και της αξίζει δίκαια το χρυσό μετάλλιο αφού είναι στην κορυφή ως το πιο αισθησιακό και σέξι μοντέλο.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Aline Lima, best of internet men, sexy μοντέλο, βραζιλιάνικη ομορφιά

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Jenny.gr