Kate Middleton: «Αν χρειαστεί θα πάω τα παιδιά μου σε ψυχολόγο»

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, συνεχίζει να ενθαρρύνει οικογένειες να παίρνουν την βοήθεια ειδικού για την υγιή ψυχική υγεία των παιδιών τους και αυτή τη φορά αποκαλύπτει ότι αν χρειαστεί θα το κάνει και στα δικά της παιδιά!

Η Kate πρόσφατα δημοσίευσε την εκστρατεία της με τίτλο

«Child in Mind», επικεντρώνοντας το θέμα στην ψυχολογία των παιδιών και διαδίδοντας το μήνυμα προς όλες τις οικογένειες να μη φοβούνται να ζητήσουν βοήθεια από γιατρό. Ότι κανένας γονιός δεν πρέπει να νιώθει το αίσθημα της αποτυχίας, σε περίπτωση που χρειαστεί να απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό είτε για την υγεία, είτε για τον ψυχισμό του.

Αναφέρει ότι καθόλη την διάρκεια της φροντίδας των παιδιών της και της υποστήριξης παιδιών μέσω οργανισμών, ένα πράγμα που ξεχώρισε στην ίδια ξανά και ξανά είναι ότι θα πρέπει από νωρίς οι γονείς να φροντίζουν, να υποστηρίζουν και να προσπαθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Γνωρίζοντας όλα αυτά, η ίδια και ο σύζυγος της William δεν πρόκειται να διστάσουν να πάρει extra βοήθεια από ειδικούς εάν την χρειαστούν τα παιδιά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα